Til alle som leser blogger

Jeg får alltid veldig god tilbakemeldinger på outfit-bilder og selfies. "Du er så fin", "vakker", "du er flink til å kle deg", etc. Jeg setter veldig pris på alle fine ord, men vet dere hvor mye som skal til for å få ett godt bilde?

Jeg snakker nok ikke bare for meg selv nå, men for å ta ett brukenes og flott bilde til bloggen så må man ta ganske mange. Det er sjeldent jeg og Audun går ut for å ta bilder også er vi ferdig etter at 20 bilder er knipset.. Skal helt ærlig innrømme at noen dager bryr jeg meg ikke like mye, spesielt når jeg har hverdagslige innlegg som hva vi har gjort dagen før eller bilder sammen med andre. Men når man tar outfits er man ekstra nøye og da holder det ikke med 5 minutter "poose" på gaten.

Visste dere at for å få 10 fine bloggbilder, så må Audun knipse 200-400 stk av meg? La oss ta et eksempel... For å få dette bilde av meg (som jeg synes er fint og "godt nok" til bloggen);

Må jeg også gjennom disse:

...der holdningen er dårlig, vinkelen er lite flatterende, , ser helt dust ut, jeg har tungen ute eller øynene halvveis igjen. Man skal selvfølgelig ikke prøve å se ut som en annen person enn den man er. Det er ofte jeg ser bilder av meg der magen stikker litt ut eller lårene mine ser store ut. Jeg blir litt irritert, for det er jo ikke sånne bilder jeg vil at andre skal se. Men... Jeg har jo litt mage, og lårene mine er store. Så med mindre jeg retusjerer de vekk så må bildene bare bli lagt ut slik jeg er.

MEN jeg synes vi alle har vinkler og ting vi kan gjøre for å få bildet flottest mulig - uten å overdrive med å få kameramannen til å stå på taket for å se minst mulig ut eller redigere huden så mørk at det ser ut som man har vært i syden da, så klart..

Jeg vil ta meg best mulig ut der jeg kan, så da velger jeg ikke slike bilder som ovenfor her. Finner de lite inspirerende. Men synes det er viktig at dere vet at når bloggere tar fine og flotte bilder, så har de også "jobbet" for det og det er mange bilder som går i "papirkurven".

Også er det viktig å ha det gøy og le masse! Mange fotoshots har resultert i store krangler mellom meg og Audun. Jeg klikker når han ikke skjønner hva jeg mener og hva jeg vil ha, men som oftest er det fordi jeg ikke blir fornøyd med hvordan jeg ser ut. Sammenligner meg ofte med andre som får sååå mye bedre outfitsbilder enn meg. Jeg glemmer faktisk selv at de også har knipset mange bilder for å få det ene fine bilde som de velger å publisere.

Også ser dere sikkert hvordan jeg redigerer bildene mine. Jeg er ikke verdens flinkeste til å redigere men jeg ordner på lys og kontrast og av og til farge til kaldt eller varmt, spørs helt hva jeg vil ha.

Bare til ettertanke :-) ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer