Til alle menn; SLIK HOLDER DU PÅ KJÆRESTEN DIN

(Skrevet av Audun)

I det siste, når bloggen har blitt litt større, har flere og flere lagt merke til forholdet mellom meg og Marta. Det er veldig spesielt og herlig. Men, som i alle forhold har vi våre oppturer og nedturer. Alt i alt har vi et veldig fint og innholdsrikt forhold og her er oppskriften og tips på hva jeg gjør for at forholdet vårt skal være tilnærmet perfekt;

♥ Vær ydmyk imot kjæresten din og sett pris på henne. Ikke ta henne forgitt. (Selv om det er lett å gjøre) Det er ingen selvfølge i livet å ha noen som virkelig elsker en.

♥ Vis at du er en klippe i forholdet, som står stødig, uansett prøvelser som forholdet deres må igjennom.

♥ Ikke glem å være en gentleman, åpne gjerne bildøren for henne om det passer seg (og pass på at det ikke er alt for innøvd, det merker de.) Bær handleposene hennes, og gjerne stå litt tidlig opp og lag favoritt frokosten hennes i helgen når dere har fri sammen.

♥ Ta henne med på noe spennende. Overraskelser er noe alle jenter liker. (Vel..sett bort ifra at hun er super kontrollfreak som ikke takler at andre legger planer - Da er alt håp ute for deg, dessverre...) Kjøp en weekend tur til København med tivoli eller hold av helgen kun til din kjære og finn på en spennende utflukt. Feks en telttur eller å oppleve noe nytt som dere aldri har gjort sammen før. Ta en liten impulsiv tatovering under beina som symbol på deres kjærlighet.

♥ IKKE gi opp selv om du har gjort/sagt noe dumt. Er dette personen i ditt liv, så kjemp! Tror du at et forhold er laget av seg selv og alt bestandig er rosenrødt, tru om igjen. Alle opplever vi sjalusi, innblanding fra andre, negative perioder og krangling. Kunsten er å bare kunne kontrollere dette og IKKE la det gå forlangt.

♥ La henne få kjenne på følelsen av at hun er midtpunktet i livet ditt! Og at det overhodet ikke er noe tvil om det.

♥ Hvis hun virkelig er personen som du ønsker å ha for alltid i ditt liv, så bland livene deres mest mulig sammen, så det blir til ett. Kjøp ting som knytter forholdet deres mer sammen, få flest mulig felles venner, sørg for at familien din får best mulig inntrykk av kjæresten din, og at det blir en god relasjon mellom dem. Slik at dette blir gode støttespillere for dere begge både i vanskelige og gode perioder.

♥ Vær åpen om følelsene dine til din kjæreste og husk på at det er mange måter å gi et kompliment. Feks trenger ikke alt å handle om uttseende, men hvor mye det betyr for deg å ha denne personen i ditt liv, og hvor unik hun er for deg og at hverdagen oppleves 100 ganger bedre med denne personen ved din side osv.

♥ Er dere inni en dårlig periode, så IKKE fortsett på død og liv og skulle ha rett i en diskusjon eller en mening. Dette skaper kun en videre dominoeffekt på en langvarig krangel. Dette er noe som tærer kraftig på og kan sette en god del forhold på prøve. Forsøk heller å være den "voksne" i forholdet, svelg en kamel eller to og "innrøm" at du kanskje kunne ha handlet annerledes men at du mest av alt ønsker at dere skal bli venner igjen og dyrke kjærligheten istedenfor hatet.

♥ Husk å tilfredsstill kjæresten din seksuelt. Ikke la det gå for lang tid mellom hver gang. Husk at partneren kan tro at du ikke tenner på henne mer. Dette kan føre til usikkerhet i forholdet.

♥ Sist men ikke minst; Husk å ha det gøy! Humor er superviktig!

Del om du kjenner du noen som oppfyller flere enn fem punkter.

EDIT; Oppfølgeren av dette innlegget til kvinner ligger ute på bloggen nå. Om du vil lese kan du trykke HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer