Til alle kvinner; SLIK HOLDER DU PÅ KJÆRESTEN DIN

Det går selvfølgelig ikke an å lage et innlegg hvor man forteller hvordan menn skal være mot oss damer uten at vi får den slengt i fleisen at vi også må være sånn og sånn mot mennene våre. Haha.. Jeg liker å tro at om man behandler den andre parten med respekt og er søt og snill - så får du det samme tilbake. Om du ikke får det, så er jo svaret enkelt; SLÅ OPP! Men siden jeg har lovet flere av dere et "motsvar" på innlegget som Audun skrev, så har dere det her :-) Kjære jenter, slik må vi være for å holde på kjæresten;


♥ Aksepter han, og ikke prøv å forandre han. 

♥ Ha forståelse for at du ikke kan være nummer en hele tiden. Er du det, så grattis! Men det er ikke en selvfølge at du hver gang skal komme foran jobb, venner eller en fotballkamp. Av og til trenger gutta å prioritere andre ting. Ikke bli desperat eller lei deg. Skjer det hver gang, er saken en annen så klart ;-) 

♥ Le og ha det gøy og ikke ta alt dønn alvorlig! Ingenting er gøyere enn en fyr med litt barnslig humor og det er viktig å gi dem den anerkjennelsen. De er jo ikke alltid like morsomme, men gi de creds for at de prøver i hvertfall ;-) 

♥ Legg merke til småting han gjør for å glede deg, istedenfor å se etter ting han burde gjøre bedre. Når man bor sammen, så har man ofte irritasjonsmomenter innimellom som man gjerne vil kommentere. Men det kan det fort bli noe større ut av. Så istedenfor å kommentere at han aldri vrir opp kluten så kan du heller kommentere det han gjør bra. Tar han ofte ut bosset, vasker etter matlagingen din eller henter posten?

♥ Vær en venn! Man skal ikke bare være kjærester, man skal også være gode venner som kan stole på hverandre, åpne seg til og betro seg om de dypeste hemmeligheter, hjelpe og støtte hverandre. 

♥ La mannen være muskelen i forholdet. Ingenting er mer usexy enn en kvinne som kan løfte mer enn mannen sin. La de få ta handleposene, åpne syltetøykrukkene eller løfte på sofaen under rengjøring osv. 


♥ Gjør det lille ekstra. Ta en dag hvor du gjør pliktene hans, lag frokost på sengen på en søndag eller overraske han med noe morsomt på rommet. 

♥ Alle jenter har dårlige dager.. Spesielt i den røde uken. Men ikke glem at det er en som får med seg alt dette og det blir fort slitsomt å høre på. Så IKKE BLI EN SUTREKOPP!

♥ Overraske han med gøye og litt annerledes ting i hverdagen. For eksempel, å kjøpe med deg en six pack med øl og en pizza midt i uken på vei hjem fra jobb. Eller ta frem spill og arrangere en spillkveld midt i uken. 

♥ Dette er viktig; vær grei med kameratene hans og respekter de. Alt for mange kvinner blir sjalu eller irritert på han "single kompisen" til kjæresten. Men ikke bli det. Det er en grunn for at han er sammen med deg. Om han ville vært singel, så hadde han vært det. Så ikke driv han bort med å si at kameratene hans suger eller er teite. 

♥ Svigerfamilien din er minst like viktig som kompisene hans! Behandle foreldrene hans som kongen og dronningen. Inviter til middag, hjelp dem med det de trenger og nyt tiden med dem. De er foreldrene til han du elsker og er derfor VELDIG viktige mennesker. Man burde også gjøre alt for at forholdet mellom kjæresten og hans foreldre er best mulig. Dette er kanskje topp tre av punktene jeg setter høyest!

♥ Denne er kanskje litt klisje, men veien til mannens hjerte er gjennom magen. Det stemmer 100 % her hjemme og det er ingenting som gir meg mer motivasjon på kjøkkenet enn en mann som spiser alt jeg lager. Haha. Søk deg opp på matbloggere som har gode oppskrifter eller utforske litt selv, plutselig har du en helt ny rett du kan imponere med. Jeg lover deg, han vil elske deg enda litt mer ;-) 

♥ Ikke vær en nikkedukke. Menn trenger gode samtalepartnere. De har mye rart i hodet og trenger å prate med noen som forstår, kan gi råd, kan få de på bedre tanker eller noen som har en god mening å komme med.

♥ Mennene trenger en kvinne som kan få de til å slutte å ville dra på byen hele tiden. Lag det koselig hjemme, inviter gode venner eller bare ha en kosekveld dere to. Sett pris på hverandre.

♥ Vær leken! Det er ikke kun sengen som er morro, de andre rommene i huset er også morsomme å ha seg i! Bruk fantasien.

Del denne om du er den eller har den perfekte kjæresten ;-)

Les også: Til alle menn; slik holder du på kjæresten din!​

Marta Alise

Liker

Kommentarer