Til alle bloggere som kommenterer på min blogg

Jeg må være litt hard nå. Kanskje mister jeg litt "følgere", men like greit at de frafaller når de er en av mine irritasjonsmomenter i blogg-hverdagen min. Det har seg sånn at mange av kommentarene jeg får innpå bloggen er fra andre bloggere. Noen større og noen mindre. Det er veldig kjekt med kommentarer og jeg setter pris på alle som gidder å bruke tiden til å skrive noe til meg. Enten om de liker det jeg skriver, tar bilder av eller de som er uenig med meg. Men så er det de som irriterer meg grønn. De irriterer meg faktisk mer enn de som skriver usaklig dritt.

"Ha en fin dag"

Dere som kommenterer "Ha en fin dag" på ALLE innleggene, KUN for at jeg eller andre skal gå innom bloggen deres. Dere bryr dere ikke om vi som står bak innlegget skriver. Er det "jeg har blitt syk", "jeg er deppa", "min pappa er fraværende" så kommer dere å skriver: "Ha en fin dag =)" Ahh. Så overfladisk. SLUTT Å KOMMENTERE.

Copy-paste-kommentarer

Dere som skriver det SAMME til alle bloggere. Store og små. Vi gjennomskuer dere. "Fine bilder", "Fin blogg". Samme som den over - kun for å få klikk på egen blogg. Skal du først kommentere, så kan du være litt kreativ. Les teksten også finner du en kommentar som passer. Først da vurderer jeg å klikke meg inn.

Dere som slenger dritt

Det som er så morsomt med kommentarfeltet er at jeg får opp ip-adresse, og det får alle som blogger. Da burde dere som slenger dritt vite bedre. Dere vet at jeg ser ip-adressen deres, likevel kommenterer dere under falsk navn med drittslenging også to uker senere kommenterer dere under bloggnavnet deres og spør hvor det og det er fra eller at jeg har fine bilder. SKAM DERE! Jeg vet hvem dere er og jeg skal ALDRI gå innpå bloggen deres.

"Kom på min blogg"

Dere som skriver på kommentarfeltet: "kom inn på min blogg og kommenter". Det er vel en indirekte bloggregel å besøke de bloggerne som har kommentert. Men jeg kommenterer ikke i hytt og pine, og heller ikke om jeg ikke har noe å kommentere. Og det at dere skriver at jeg skal innom deres blogg fordi dere har vært innom min, gir meg dobbel så liten lyst til å gå innpå den enn jeg hadde i utgangspunktet.

Kopimaskiner

Dette gjelder IKKE dere som har lånt en oppskrift eller har kjøpt noe som jeg har. Å inspirere andre er noe jeg selvfølgelig ønsker å gjøre. Men de som kopierer innlegg som jeg har kommet opp med på bloggen, slagord og typiske bilder som tydelig er mine: de kan dra til helvete. Er det fare for at du er en vandrende kopimaskin burde du slutte å lese blogger og komme opp med ting selv. Noen forstår ikke forskjellen mellom inspirasjon og kopi.

Dere som er så overfladiske

Jeg poster ett innlegg klokken 1200 og allerede klokken 1201 har dere kommentert. Hmm.. Rakk dere å lese hele teksten på ett minutt? Morsomt i hvertfall visst det er en lang tekst også kommer det: "Bra skrevet, veldig enig i det du skriver!" Haha.. Raketter, eller bare veldig overfladiske?

ARG!!

Marta Alise

Liker

Kommentarer