Ti ting vi har gjort i dag

- Drukket hjemmelaget rips og bringebærsaft -

- Vært på Bondens Marked i Arendal sentrum -

- Vi har solt oss røde -

- Badet og kost oss på Hantho (ja, i dag og) -

- Lest i blad -

- Spist middag hos svigers hvor vi fikk 3-retters middag. Blant annet rekecocktail, grillet kjøtt m/salat + dessert -

- Slappet av på verandaen -

- Grillet med svigerfar (jeg stod mest å så på egentlig..) -

- Fått deilig rips og bringebær med vaniljesaus, is og sitronmelis -

Og sist men ikke minst.. Nå kan jeg endelig avsløre det! Min kjære lillesøster Melisa er på besøk og hun kom i går kveld. Det var nyheten jeg gjerne ville dele men jeg kunne ikke fordi hun er her først og fremst på overraskelsebesøk til en venninne som har bursdag i dag. Så jeg kunne ikke legge ut noe hverken her eller på snap i tilfelle det skulle spre seg at hun var her nede. Men nå feirer de henne og hun har fått vite at Melisa er her, så da er det ok!

Melisa kom i går kveld fra Oslo og da hentet vi henne på Harebakken. (Hun har vært 3 dager hos Mariela, hun andre lillesøsteren min). Vi spiste pizza når hun kom også koste vi oss litt foran tven før vi stakk å la oss. I dag har vi kost oss i Arendal før vi kjørte henne videre til bursdagen og det var da vi stakk på Hantho! Jeg tror jeg aldri har fått så mange snaps på hvor jeg er. Det var sånn annen hvert minutt så spurte noen meg om hvor jeg var. Sikkert pga sklia! Haha :-) Vi hadde det super gøy og jeg anbefaler det badestedet!! Sørlandet er helt fantastisk når det gjelder badestrender altså :-O Så mye gøy!

Nå skal vi ta på en liten film men vi får se hvor lenge vi holder... Håper dere har en fin lørdag om den enten er rolig som vår eller dere er på fest 😘❤

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Ane
,
Herlig! Kan dere lage video snart?
martaalise
martaalise,
Hege Kristin,
så herlig!
ha en nydelig søndag <3
hegekristin.blogg.no
martaalise
martaalise,