Throwback 2014 del II

♦ Juli - Vi fikk ikke nok av å reise og ville gjerne på en tur til. Vi dro til Palma de Mallorca med mamma og de. Vi var i bryllup og dro på hyttetur.

♦ August - I august dro vi til Risør på trebåtfestivalen, vi fikk besøk av søsteren min og kjæresten og vi tok en weekendtur til Praha.

♦ September - Vi dro inn til Oslo og feiret søsteren min sin 19 års dag og dro til Kristiansand Dyrepark med familien til Audun.

♦ Oktober - I oktober var jeg på reisefot igjen og denne gangen med mine to søstre. Den minste søsteren min, Melisa fylte 16 år og da spanderte mamma en tur på oss tre jentene til Riga. Utrolig kjekt med en jentetur, men Audun var på denne tiden i Irak og jeg var bekymret hele tiden. Var så deilig å få ham hjem igjen! I oktober feiret vi også Halloween og hadde tidenes utkledning.

♦ November - Audun fylte 33 år og det feiret vi hjemme med god mat og svigers. I november dro vi også til Milano og en liten tur til København.

♦ Desember - Fineste og koseligste måneden i året. Vi pyntet leiligheten til jul, vi hadde en veldig fin gavekalender, vi bakte kakemenn, kokosmakroner, lagde julegaver, så julefilmer og ventet på den store dagen. Julen ble feiret hos mamma i Bergen.

Marta Alise

Liker

Kommentarer