Throwback 2014 del I

♦ Januar - Jeg startet året med Hemsedalstur med skolen, men så snart jeg kom tilbake startet treningen min for fullt. Jeg kjøpte meg ellipsemaskin og trente mye hjemme.

♦ Februar - Det var siste halvåret mitt på Markedshøyskolen og nå hadde vi endelig begynt på vår bacheloroppgave som skulle leveres juni. Vi jobbet og var mye på biblioteket.

♦ Mars - Kjærestemåneden! Traff Audun 1.mars og vi har vært sammen siden. Verdens beste mann ble min! Mars ga meg mye annet også. Jeg var på mitt siste skoleball og reiste til Gran Canaria med mamma og de.

♦ April - I april fikk Audun møte mamma og de. Vi dro til Bergen på roadtrip og tilbrakte fine dager der oppe. Sommeren kom tidlig og vi hadde verdens fineste start på forholdet.

♦ Mai - Den gøyeste måneden i året! Gøyeste dagen i året. 17 mai ble feiret i Bergen med tivoli og god grillmat. Denne måneden var vi mye i Risør, vi solte oss mye og gikk mange flotte turer. Jeg hadde også siste innspurt med bacheloroppgaven min.

♦ Juni - Dette er min måned og til min bursdag tok Audun meg med til Kypros. Vår første sydentur sammen. Denne måneden var ekstra fin for det var da jeg ble ordentlig kjent med Auduns foreldre, jeg flyttet til Arendal sammen med Audun og jeg fikk levert inn bacheloroppgaven min. I tillegg sluttet jeg å snuse etter Kyprosturen.

Marta Alise

Liker

Kommentarer