this morning

morgenkåpe her

Jeg skulle egentlig bare slappe av i dag, men så kom jeg på at jeg ligger litt bak med enkelte ting. Så nå har jeg stått på i noen timer og da kan jeg endelig roe meg ned. Jeg er jo ikke i form og jeg ønsker virkelig ikke å bli mer syk, så da må jeg tvinge meg selv ned i sofaen. Hehe. Er ikke vanskelig det altså, jeg elsker sofaen - men når jeg har en del å gjøre så blir ikke det førsteprio! Men, i morgen besøker jeg Audun og da vil jeg være i toppform :-) Både han og en venninne jeg var med i helgen var litt syk, så jeg får skylde på dem! Haha!

serveringsbrett her

I dag hadde jeg en skikkelig sunn og god frokost på sengen mens jeg tok litt bilder. Jeg har fått meg en sommer-morgenkåpe som jeg elsker. Det er egentlig mamma sin, for jeg kjøpte den til henne og hadde tenkt å gi den som takk for New York-turen, men nå har jeg bestilt en ny en til henne :-) Den er jo bare superdeilig, lett og tynn! Perfekt nå om sommeren! Jeg blir kokvarm av de andre jeg har. Dessuten er denne kjempe fin å se på også er den lang, så jeg trenger ikke å hele tiden dra den ned. De har den i rosa også.. Den er jo helt nydelig - så kanskje jeg blir å bestille den til neste måned.

mornings like this <3

Nå skal jeg redigere litt bilder av de andre tingene jeg har fått slik at jeg kan vise dere :-) Hva skal dere i dag? Bloggen til Audun er oppdatert allerede, så bare til å løpe inn på celle13.blogg.no for å se! Oppdaterer hver dag <3


(innlegget inneholder annonselinker)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Så flotte bilder av deg og kjempe fin morgenkåpe 😊
nouw.com/frulea
martaalise
martaalise,
Takk Julia! 😃
nouw.com/martaalise
Silje
,
Den var kjempefin !

Skulle vært på samme blogg plattform Audun også sånn at jeg kunne følgt han via nouw og jeg hadde sett inleggene på bloggen hans når jeg logget inn !

martaalise
martaalise,
Ja, men han liker ikke nouw
nouw.com/martaalise
Turid
,
Lekre bilder, du er god til å ta flotte bilder. Og hvil deg så du blir bra fort,
martaalise
martaalise,
Ja, begynner å bli i god form nå <3 Håper du har det bra <3 😃
nouw.com/martaalise
melisaaurora
melisaaurora,