This is how we brunch

Endelig har jeg sittet meg ned på sofaen her hjemme i mitt favoritt-hjørne for å blogge litt. Den følelsen jeg sitter med nå har jeg ønsket meg i tre uker. Å være "ferdig" med både Irak og rettssaken er helt fantastisk! Det var to ting jeg fryktet og gruet meg til.. Og selv om Audun snart skal til Irak igjen + at vi skal gå lenge å vente på dommen, så tillater jeg meg å nyte dette øyeblikket og denne tiden.

I dag våknet vi i 8 tiden, koste, sovnet igjen, våknet, koste osv, helt til halv tolv!! Det var så herlig å våkne i egen seng og bare nyte at vi er hjemme og at vi ikke skal tilbake til Oslo på søndag.. Jeg elsker å være rundt tingene mine, klærne og ikke minst kjøkkenet...

Istedenfor å spise frokost når vi våknet, så tok vi på oss joggeskoene og gikk fort i en time også handlet vi inn litt. Det er jo helt tomt her hjemme!! Jeg prøvde å løpe men jeg har fått så sykt gnagsår bak i hælen, sykt irriterende! Når vi kom hjem startet vi å lage frokost, eller rettere sagt; brunch! Vi slo skikkelig på stortromma med egg, bacon, frukt, smoothie og yoghurt! Jeg har spart min smoothie til kvelds for jeg ble så stappa.. Var de ikke søte? Jeg tenkte å legge ut oppskrift i morgen.

Nå har vi vært i dusjen, pakket litt ut, vasket klær, støvsuget og ryddet opp etter brunchen. Tenkte å se ett par episoder med Blacklist i kosetøyet før vi skal gjøre oss klar til kvelden. Den skal vi nyte hjemme hos svigers med ferske reker!

Breakfast + lunch = Brunch 

Hva skal dere i kveld? 💗

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Anette
,
Så koselig det så ut! Skal ut med noen venninner på kino og spise litt ute. God helg
martaalise
martaalise,
:D Det var det og! Så koselig! kos deg masse <3
nouw.com/martaalise
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Skal ut å gå en tur me min mor, må jo få trimmet. Så e eg så heldig at eg gikk på fri idag, så nå e det 7 dager fri 😊
nouw.com/therockinkchick
martaalise
martaalise,
Så herlig! Nyt det <3
nouw.com/martaalise
helene
,
Det så utrolig godt ut!<3 frukt er så undervurdert digg, man må egentlig bare kjøpe det så minsker godtesuget litt værtfall:-) så bra dere ikke skal inn til oslo igjen det var godt å høre, nyt dagene for fult:)
martaalise
martaalise,
Ja veldig deilig <3
nouw.com/martaalise