This fall is the best and the worst

Da er vi hjemme igjen fra den lynkjappe Danmarksturen. Vi ble hentet av lillesøsteren min Mariela på fergekaien siden bilen vår har stått parkert i garasjen hennes og på vei opp igjen bestemte vi oss for at hun like gjerne kunne bli med oss hjem. Hun skulle uansett nedover til Arendal til helgen å besøke oss så hvorfor vente så lenge... Haha :-) Når vi kom hjem i sted bestilte vi kinesisk og nå koser vi oss med lekser og blogging. Mariela har bestemt seg for å studere medisin så nå tar hun opp kjemi og andre fag hun trenger for å komme inn neste år. Hun er så flink og det er så deilig å ha besøk av henne nå.. Kunne ikke ha passet bedre.

Vi kjørte opp mot Torp der for å fylle bensin og da fikk vi øye på den flotte skogen. Audun presset meg til å ta på meg nye klær og litt sminke slik at han kunne ta litt bilder av meg.. Kjekt med en kjæreste som er like, om ikke mer blogg-entusiast enn meg, haha :-) Vi stoppet med veikanten og brukte godt med tid for å få bilder med de fine bladene.

Haha, det ble mer enn tre forsøk for å si det slik.. Jeg ville egentlig legge ut innlegg om København men Audun har stikket av med det andre minnekortet hvor alle de bildene ligger, så det for bli i kveld :-)

Takk for all respons på snapchat og instagram ♥ Dere er så skjønne! Jeg tok forresten opp spørsmålsrunden med Audun i går kveld når vi var på båten.. Det ble ganske bra men intervjuet ble på hele 30 minutter, så jeg må klippe og muligens dele det opp. Jeg skal prøve å redigere litt nå også oppdaterer jeg dere :-) God tirsdagsklem fra meg!

Marta Alise

Liker

Kommentarer