The weekly

Da er vi i mars! Shitt, så tiden går... Men nå skal jeg fortelle dere om forrige uke, og den var fantastisk deilig. Vi var hjemme hos mamma og de i Bergen og alt var supert! God mat, koselig selskap, spill, film og masse kosing er stikkord for uken vår. Her er ukens...

Ukens bilde - Audun stikker selvfølgelig av med denne! Her skulle vi ut å ta bilder av meg i den nye kjolen, men så begynte det å snø og jeg klikka. Audun bestemte seg for å stille opp og posere istedenfor.. Haha :-)

Ukens kommentar - Forrige uke var jeg treg på å svare på kommentarer, men dere skriver veldig mye fint til meg og jeg leser selvfølgelig alt! Denne gangen var det en kommentar fra en som heter Emma som satt ekstra inntrykk. Så skjønn kommentar! Tusen takk <3

"Selv om du er en helt vanlig jente som jeg ikke en gang kjenner, så syns jeg du er helt utrolig og jeg digger jeg - rett og slett! Jeg har fulgt med på bloggen din ganske lenge nå, men jeg pleier dessverre ikke å kommentere, likevel følte jeg for å gjøre det i dag. Jeg ville fortelle deg at du gir meg så utrolig mye motivasjon (hvis jeg kan si det på den måten?) og håp for at ting skal bli bra. Ja, greia er at kjæresten min skal flytte 7 timer unna og når jeg fikk vite det ble jeg skikkelig deppa og tenkte at nå er alt over da, det kommer ikke til å funke å nesten aldri ses eller snakkes. Selv om min og din situasjon ikke kan sammenliknes, så gir du meg likevel håp om at det skal gå fint likevel. Selv om det blir vanskelig for dere, er dere så positive og alt. Og det er så koselig å følge dere nå, se hvor mye gøy dere finner på - det er ofte jeg sitter og virkelig ler når jeg leser bloggen din! Du gjør en utrolig god jobb og du er en gledesspreder! 😊"

Ukens person - Mamma og stefaren min Andreas! De er så herlige! Vi koser oss kjempe mye når vi er hjemme! Lager det så koselig for oss. Vi er som to barn når vi er der... Haha...

Ukens opptur - Å være hjemme i Bergen, slappe av, være masse med mamma, finne frem gamle bilder, jeg fikk eget bloggdomene av Nouw (www.martaalise.com), spa som mamma og de laget til, vi fikset feil vi hadde på bilen... etc.

Ukens nedtur - Denne er enkel! Ukens nedtur er selvfølgelig når jeg måtte operere ut visdomstannen min. Det gikk bra men jeg gruet meg veldig og hadde litt vondt etterpå. Om du vil høre om hele "prosessen" kan du trykke HER.

Ukens hendelse - Det må være tirsdagen når vi var på konsert med Melissa Horn! Hun er min favorittartist og jeg angrer sånn på at jeg ikke tok bilder med henne... Audun prøvde å presse meg, men jeg tok halen mellom beina og gikk.. Haha..

Ukens kjøp - Denne fine kjolen fra H&M. Se flere bilder fra shooten HER.

Ukens sang - Det er selvfølgelig en sang av Melissa Horn som jeg har hatt på hjernen siden konserten. Det er min favorittsang i den nye platen hennes! Hør den 3 ganger!

Følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

helene
,
for en fin uke du har hatt <3 ukens nedtur var godt den gikk bedre enn forventet 😊
Melissa Horn er sååå utrolig flink, hadde så lyst å dra på konsert! utrolig skjønn du var som bebbis<3