The weekly

God søndag! Så koselig at dere likte oppskriften jeg la ut i dag tidlig! Elsker når dere legger igjen en kommentar eller sender meg snaps - tilbakemeldinger er gull verdt for meg! Nå er vi i litt bedre form enn det vi var isted. Vi hadde en veldig fin dag i går og jeg kommer nok til å fortelle dere litt mer senere. Men nå, ukens;

Ukens høydepunkt:

Helt klart torsdag når vi var med familien til Audun og lørdagen (igår) når vi var i Risør. Har savnet Risør veldig mye og vi har det alltid så kjekt der..

Ukens sang:

Jeg forsetter med mine latinske rytmer som jeg har dille på i denne tiden av året. I det siste har det gått mye i Alkilos og en av dere tipset meg om sangen"Una Cita". Digger den!

Ukens nedtur:

Denne uken har vært veldig fin og jeg har faktisk ingenting å klage på! Det er lenge siden, haha :-) "klageberte". Jeg var jo litt syk i begynnelsen av uken men det har gått helt over.

Ukens opptur:

Å være hjemme her i Arendal å bare tenke på "seg selv". Jeg har kun fokusert på meg og Audun, si ja til ting vi har lyst til også trene for harde livet. Jeg føler meg så mye bedre når jeg trapper opp treningene. Og jeg trener selv om jeg er syk så lenge det er fint vær. Kunne ønske jeg var like flink om vinteren som det jeg er om sommeren, hehe :-)

Ukens kjøp:

Jeg har ikke kjøpt noe denne uken men Audun var en liten svipptur til Danmark og da kjøpte han ett par ting til meg. Veldig søtt!

Titt gjerne innom igjen i kveld, jeg skal skrive inn matplan for neste uke fra 17 dagers dietten! 💚

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Janne
,
Så fint at du oppdaterer med matoppskriftene også. Fine bilder, du er verdens peneste!
martaalise
martaalise,
hah det er jeg ikke! Men takk <3
nouw.com/martaalise
helene
,
så utrolig bra du ikke har hatt noen kjipe nedturer denne uken, selvom det er såklart lov å være lei seg. men utrolig glad for at dere har hatt ei fin uke<3 det er superfortjent!:) bra dere var heldige med været også, håper dere forsatt får en fin uke denne uken:)
martaalise
martaalise,
Ja nå har jeg det veldig bra <3 😃 Sender deg en klem! Alltid kjekt å se kommentarer fra deg <3
nouw.com/martaalise