The weekly

Alt går så bra for tiden, man kunne ikke ha gjettet at vi snart skal i rettssak.. Og sånn håper jeg at det forsetter også får vi ta det når det kommer. Det er veldig deilig å være hjemme i Norge og vi nyter å bare være oss to for tiden. Vi er mye med familie og litt med venner, men det er deilig å trekke seg tilbake og nyte tiden. Når våren og solen kommer blir jeg så mye mer positiv og takknemlig for alt og det er deilig. Flere enn meg? Her er uken som gikk punkt for punkt...

UKENS HENDELSE: Det var veldig koselig å være i Oslo, hos lillesøsteren min Mariela tidligere i uken. Det var også kjekt å gå ut å spise med venner her i Arendal, gå på besøk hos familie til Audun i Langesund også å se foreldrene til Audun igjen etter den lange ferien vår i Thailand. De spiste middag her på fredag, så vi har vært me med familie denne uken!

UKENS KJØP: Blomster, planter, og mer blomster. Jeg har fått helt dilla! Har alltid kjøpt falske blomster for de dør ikke fra meg.. Men nå finner jeg så roen med ekte blomster. Pynter opp leiligheten så fint!

UKENS NEDTUR: Neglene mine har blitt så stygge etter at vi kom hjem. Tror jeg må flytte til utlandet for solen fikser neglene mine som bare det!

UKENS KOMMENTAR: Alle dere som har kommet med fine tilbakemeldinger etter at artikkelen til Audun i VIMENN kom ut! Veldig kjekt at så mange ville lese :-)

UKENS BILDE: Var ikke dette fint? Tatt ved Tønsberg et sted på vei hjem fra Oslo 😍

UKENS OPPTUR: å starte på diett og at bloggen går på skinner 👌😃 Også er det en stor opptur at sååå mange joiner og vil følge meg! Da føles alt mye lettere! Digger dere!

Tusen takk for alle tilbakemeldingene på 17 dagers dietten! Det er så morro at så mange vil være med! Alle spørsmål og kommentarer er blitt besvart og jeg kommer til å lage et innlegg på det. Så om du vil ha ditt spørsmål på "Ukens spørsmål"- innlegget som jeg pleier å ha så bare still i kommentarfeltet eller på snapchat: martalise 💗👻

Nå har vi vært å hoppet i trapper! Merker at motivasjonen er litt dempa når det ikke er så fint vær, men det må gjøres! (Det har mye å si når dere veier dere dagen etter, hos meg kan det ha alt fra 200-900 gram forskjell). Håper dere kommer/har kommet dere ut i løpet av dagen i minst 15-20 minutter! Send meg gjerne bilde på snap 😘

Marta Alise

Liker