The weekly

God morgen folkens! Nå er klokken 13.00 i Phuket og vi slapper av ved hotellbassenget. Jeg har litt ting jeg må gjøre på pc, vil gjerne være ute i solen, men jeg MÅ holde meg unna - så det er helt greit. Hvordan går det med dere? Synes dere jeg oppdaterer ofte? Det synes jeg nemlig. Ett av målene med turen var å hente inn litt på bloggen. Oppdatere og finne igjen gnisten. Det synes jeg at jeg har, men det er jo også mye lettere å blogge fra utlandet - hvor man opplever ting hele tiden enn hjemme, hvor mye går i det samme. Men jeg skal prøve å være like flink når jeg er hjemme.. 

Forrige uke var veldig fin fordi vi gledet oss sånn til Thailand og vi var SÅ spente på hvordan dette landet var. For å være helt ærlig så tenkte jeg negative tanker første kvelden her, men de gikk over og nå elsker jeg det. Absolutt et sted å dra tilbake til.. Vi har ikke opplevd halvparten en gang, men jeg er forelsket altså :-) Tusen takk for alle tips dere har kommet med!! Som dere vet er jeg veldig solbrent, men jeg er snart "frisk". Men i hvertfall, her er uken som gikk punkt for punkt :-)

Ukens bilde: Føler Audun fortjente denne... :-) Som alltid! Haha <3 Ett bra bilde og ett mindre bra, :-P

Ukens leser: En 15 år gammel jente fra Sarpsborg som heter Emily Strand - Hun er så utrolig skjønn! Hun skrev det fineste innlegget om meg på bloggen sin! Tusen takk fine deg :-) Besøk bloggen hennes HER.

Ukens kommentar: Denne uken har jeg fått kjempe mange fine kommenaterer! Tusen takk for at dere gidder å legge igjen et spor når dere er innom her! Det er så herlig å logge på bloggen (noe jeg gjør hver time), også er det ett par kommentarer fra dere!

Ukens kommentar er fra Ingvild, ikke fordi kommentaren var så søt, men fordi den var spydig og latterlig. Haha :-) Og fordi, med den kommentaren fikk jeg bekreftet akkurat hva jeg synes: At det er greit at vi reiser til Thailand og at 99 % av dere som følger oss synes vi fortjener det! Her er kommenateren: "Det blir for dumt å si at du aldri reiser... hva med alle oss andre som aldri har råd til å reise til utlandet? Ikke alle er like priviligerte med å eie leilighet og få penger ut av en blogg....."

Ukens hendelse: Thailand! Vi reiste hit for en uke siden og har en uke igjen! HERLIG!

Ukens opptur: Det har vært mange oppturer... Jeg fikk endelig se igjen min lillesøster nr 2 Mariela som jeg ikke hadde sett på lenge, vi hadde Thailandsturen å se frem til, og når vi har kommet ned her ble vi blitt kjent med de skjønneste thai menneskene og et par fra Domenikanske Republikk. Det var også en stor opptur å være ute i solen endelig, selv om jeg i skrivende stund er veldig solbrent...

Ukens nedtur: Hmm.. Det er mange men de er veldig små.... Audun var forsatt syk når vi dro hit, men han er frisk nå... Hotellet var vi sånn middels fornøyd med, det er veldig skittent her i Thailand (men kunne ikke vært foruten denne turen altså) også er det veldig varmt til tider... Ikke noe å klage på egentlig men vil være så ærlig som mulig :-)

Snapchat: martalise

Nå skal jeg ut å kose meg i vannet med solfaktor 50.. Jeg skaller i hele ansiktet men jeg føler meg mye bedre altså. Jeg er brun - selv om jeg er litt flekkete, dalmatiner, haha :-) Eneste jeg mangler for å føle meg komplett nå er tannblekning og det skal jeg ENDELIG begynne med senere i dag. Oppdaterer dere og viser dere hvilke og hva jeg skal gjøre for å få hvitere tenner :-)

Om det er noe dere lurer på angående Thailand eller noe annet så er det bare til å spørre. Lager et "ukens spørsmål" denne uken om jeg får inn nok spørsmål :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Thailand er ett flott land og reise til, var der på bryllups reise i september i fjor. Og vi var så heldige og få se litt andre ting enn turister gjør siden min man har familie der 😊 kos dere masse den siste uken og nyt det fine været. Og ikke minst tiden dere har sammen 😊
nouw.com/therockinkchick
martaalise
martaalise,
Så herlig! Det kan jeg tenke meg var en fin bryllupsreise! Spennende med svigerfamilie fra thailand! Snakket i dag med en thai og fikk høre at de tjener 300 bath per dag. Er dette sant?
nouw.com/martaalise
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Kor mye de tjene er veldig forskjellig me ka de jobbe me. Men de tjener fra 300bath og opp over. Mange som jobber i thailand lever og mye på tips og spesielt da på turister.
nouw.com/therockinkchick
Elisabeth mammatilEmil
,
Utrolig synd at du ble så solbrent så fort.. er det fremdeles beina som er værst? Eg brant meg skikkelig en sommer å var resten av ferien på stranden under parasoll med tskjorte for å dekke meg til.. men eg hadde så inderlig lyst å være på Stranden.. 😊 har de noen aktiviteter på stranden der dere? Vannsport?
martaalise
martaalise,
Ja vettu hva... Trodde ikke jeg var en av de som kunne bli så fort brent!! Ja beina er verst enda... Snart en uke senere.. Men men.. Vi tok forresten tipset ditt om vannsport. Vi dro for å kjøre vannscooter! Glad du kom med det forslaget for vi følte oss litt tapt. Så mye vi vil gjøre, men så lite å gjøre når man er solbrent! La det opp til kvelden. Vet ikke om du har sett den posten? Men takk i hvertfall 😃 <3 Klem fra meg!
nouw.com/martaalise
helene
,
utrolig kjedelig at du ble så solbrent og dårlig. jeg føler med deg, har hatt det såå mange ganger. håper dere får nyte resten av ferien <3 Jeg lurer på åssen fuktigheten er i Thailand? og om det er dyrt med flybilett? 😊
martaalise
martaalise,
Fuktigheten i Thailand kommer i regntiden tror jeg? Rundt mai?? Men jeg synes det er fuktig nok altså.. Svetter bort sminken med en gang.. Men av og til kommer det litt vind her og der. Spess når vi sitter å spiser og sånn og da er alt perfekt! Flybilletten vår kostet ca 4000 kr hver!
nouw.com/martaalise
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
September er regntiden på det verste og da er fuktigheten oppi 90%. Rundt desember går den ned til rundt 70-75 % fuktighet.
nouw.com/therockinkchick
Trine Gundersen,
Syns du oppdaterer akkurat nok 😊 Går alltid inn hver kveld å sjekker før jeg legger meg 😊 Kos dere videre!
www.instagram.com/gundersen1994/
martaalise
martaalise,
Så koselig å høre 😃 <3
nouw.com/martaalise