The weekly

God morgen! Denne uken har vi hatt det veldig fint - i hvertfall første halvdel, for andre halvdel ble Audun syk og sengeliggende. Håper ikke jeg blir smittet, for jeg har susset på Audun hver dag og pleiet han som bare det. Ellers har vi feiret dagen vår og det var veldig spesielt. Tenk at vi har vært sammen i 2 år... Det er helt utrolig. Føles som det var i går at vi møttes.. Ellers har jeg verket veldig i tannen og er FORBANNA for at det har begynt å snø igjen.. Vi MÅ vekk! Vi har vært flinke å trene. Jeg hadde fire treningsøkter forrige uke og er sykt fornøyd med det! Det er vanskelig å komme seg på "banen" igjen når man har hatt to dårlige uker.. Ihvertfall, her er vår uke;

Ukens hendelse: Vår toårsdag som vi feiret på tirsdag. Audun hadde også navnedag, så det ble kake og full feiring, haha :-) Jeg fikk fin gave, laget deilig middag og etter det, lå vi å klinte hele kvelden! M+A=sant

Ukens opptur: Vi har hatt en stor opptur denne uken, men den får dere ikke vite før på torsdag/fredag ;-) Kan dere gjette hva?

Ukens nedtur: At denne karen her ble syk... Han har vært dårlig siden torsdag og i helgen brøt det ordentlig ut.. Stakkars... Jeg får så vondt av han. Har fotografert han nok som syk, så her får dere et bilde mens han enda levde...

Ukens kommentar: Denne gangen har jeg tatt med en kommentar som var til Audun og den synes jeg var så skjønn. Tusen takk Cecci :-) - fra Audun og meg!

"Hei Marta. Jeg vet at dette er din blogg, men jeg vil gjerne skrive noe til Audun fordi om. Jeg synes du virker som en herlig person. Du virker snill og god tvers gjennom, og jeg har ikke en vond ting å si om deg. Du får sikkert en del slemme kommentarer også , pga situasjonen du er i, men ikke la deg bli trykket ned pga det. Stå på!!!:-) Synes det er viktig at du får litt skryt du også! Liker når du er med på bloggen:-)"

Ukens sang: Jeg finner virkelig musikk etter alle andre.. Stand by you med Rachel Platten er ukens sang her hjemme. Den har blitt spilt av 60 ganger og jeg er ikke lei! Ukjent både artist og sang men jeg digger den og finner så mye mening!

Hadde dere en fin uke? Jeg kommer ikke over hvor fort tiden går!!! I tredje måned allerede. Kunne ønske vi kunne fryse tiden.. Forresten, har dere sett den nye Full House på Netflix? Jeg har sett omtrent alle episodene, og jeg er SÅ skuffa.... Trodde det skulle ta seg opp i løpet av de neste episodene, men det ble bare dårligere og dårligere.. IKKE en anbefaling for å si det sånn :-) Hehe.

Nå skal jeg slutte å preike og forsette å pleie mannen min. Håper dere har en nydelig start på dagen også blogges vi igjen snart :-)

Snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

helene
,
så kjedelig nedtur å bli syk, det er helt dritt og være sengeliggende, han er heldig som har deg som passer på 😊 gleder meg masse til å høre oppturen! jeg har ikke sett det nye full house, jeg må få sett det selvom du sier det er dårlig, er spent! men det gamle er nok alltid best, sååå gøy <3
martaalise
martaalise,
ja <3 😃 tror han setter pris på det!
nouw.com/martaalise
celinastamper
celinastamper,
Så fin uke du har hatt uten om sykdommen da 😃
nouw.com/celinastamper
martaalise
martaalise,
Begynner å bli bedre igjen <3
nouw.com/martaalise
Atti
,
Hei Marta og Audun
Jeg er ikke en som skriver aktivt, men jeg har vært lester nesten helt fra starten. Synes dere begge virker som jordnære og fantastiske.

Jeg vil gjerne også skrive til Audun fordi jeg føler han er flink til å se ting fra flere sider når det gjelder oss jenter. Og den første jeg tenkte kanskje kunne gi et råd til meg nå var faktisk dere to, du og Marta. Om dere kan/ønsker/vil. Handler selvfølgelig om kjærlighet. Jeg tror jeg har dummet meg ut og skremt hele mannen vekk. Skrev noe som jeg ikke burde ha skrevet, var ikke noe ille sånn. Men jeg stilte på en måte krav til å få vite noe. Så skjønte jeg at det var feil, så beklaget jeg. Han har sett den første meldingen, men ikke den andre meldingen. Jeg lurer på om i startfasen er det lett å skremme bort menn? Og om de liker deg kan de fort miste interessen om man driter seg ut? Setter pris på svar, men forstår hvis dere ikke har tid til det heller. Men føler meg så desperat. Og så hater jeg å høre på venninnen, de er av og til litt for motiverende, for plutselig gjør du det dem sier så går det rett vest. Jeg vet at jeg i så fall ikke skal ta mer kontakt om jeg ikke får svar. Men dette var unødvendig.
martaalise
martaalise,
Hei Atti. Det er absolutt sånn i startsfasen at følelsene ikke er SÅ sterke, så da har man ikke så mye å gå på og visst man er for tidlig ute med for dype følelser (som feks vise det gjennom å stille krav), så kan de få litt panikk... Men man skal stille krav, men ikke for tidlig. Vanskelig å svare helt 100% siden jeg ikke vet hva du har skrevet til han, og hva kravet var... Men så lenge du prøver å være deg selv, åpen og ærlig og han ikke setter pris på det - så er han nok ikke den rette for deg. Beklager sent svar. Har du hørt noe mer siden du var innpå her ? Hilsen Audun og Marta! Takk for fine ord forresten!
nouw.com/martaalise