The weekly

Dette innlegget har jeg egentlig som mål å legge ut hver mandag men siden vi har vært bortreist og hatt mye å gjøre har det bare blitt sånn... Bra dere purrer på meg når ting ikke er som det skal, haha :-) Forrige uke bestod av bok skriving, veldig lite trening, lavkarbo faenskap, besøk hos venner, turer her i Arendal og valentinsfeiring på Kragerø Resort. Her er ukens punkt for punkt;

Ukens outfit: Jeg bare elsker denne toppen fra H&M. Flere bilder fra forrige ukens outfit-post finner du HER.

Ukens bilde: Dette er en liten typisk greie hjemme hos oss. Audun suger til å lete, finne frem ting og bare generelt alt som har med detaljer å gjøre.. Det hjelper ikke om kjøleskapet vårt er HELT tomt og majonesen han skal ha er rett foran øynene hans.. "Marta, jeg finner ikke majonesen. Hvor er den?". Etter å ha sagt 10 ganger at den er i en av hyllene, reiser jeg meg opp gå rett bort til kjøleskapet og det første jeg ser er majonesen!!!! Menn altså!!!

Ukens opptur: Det er alltid vanskelig å starte med et nytt prosjekt som du vet er hardt og tar tid.. Men vi starter i det små også får vi se hvor vi havner! Forrige uke satt vi på biblioteket to dager... Kjedelig men veldig givendes!

Ukens hendelse: Det er selvfølgelig Kragerø Resort på søndagen! Audun overrasket meg og vi hadde en utrolig romantisk tid med spa, behandling, masse klining og middag! Se flere bilder fra oppholdet vårt HER.

Ukens sang: Denne uken klarer jeg ikke å bestemme meg for hvilken sang jeg liker best. Begge to er helt fantastiske! Både sang og video! Tenk å lage så bra musikk!

Ukens nedtur: At jeg ikke fikk feire morsdag med mamma. Vi har alltid laget det koselig til hjemme med frokost, kake og en liten gave men i år har hun bare fått en liten melding av meg. Heldigvis skal vi til Bergen til helgen og da skal jeg gjøre opp for meg. Mamma gjør verdens beste "jobb" og skulle helst fått en hel uke hvor hun ble hedret med blomster, gaver, fine kort og masse oppmerksomhet.

Følg gjerne hverdagen vår!

Legg meg til på snapchat: martalise

Tusen takk for alle fine tilbakemeldingene på den nye bloggen. Jeg trives veldig mye allerede og synes alt ser så stilig ut! Men jeg lurer på en ting, hvordan synes dere skriften er? Er den for liten eller ubehagelig å lese? Dette er så viktig, så håper dere gidder å svare. Hjelper meg veldig mye!! <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

celinastamper
celinastamper,
Så fin uke du har hatt!! 😊 Er helt enig i at nouw er bedre! Flere bloggere jeg kjenner har byttet hit og alle er mye mer fornøyd, så det er gøy! Du har en veldig fin blogg her! 😃

Skriften er forresten helt fin i størrelsen!
nouw.com/celinastamper
KathrineSophie
,
Så kjekt og uvant at du har byttet bloggplattform1 😃
Håper på flere innlegg om sunne middagstips eller sunne kostholdstips 😊

Gleder meg til å følge deg videre1
martaalise
martaalise,
Hei Katrhine Sophie! Ja det er det 😋 Men veldig kjekt å høre at du vil følge med videre likevel <3 Jeg skal selvfølgelig ha oppdateringer på det hver uke!
nouw.com/martaalise
Helene
,
For en utrolig fin uke 😊 og ikke minst en utrolig hærlig avslutting <3
martaalise
martaalise,
Ja ikke sant <3 så deilig!
nouw.com/martaalise
martaalise
martaalise,
Hei Celina! Gøy at du også har byttet <3 Bra, var litt usikker på det.
nouw.com/martaalise