The weekly...

Takk for alle fine forslag på "ukens som gikk"-innlegg. Som dere ser stakk "the weekly" av med seieren. Den høres jo enda mer ut som en nyhetsoppdatering enn den jeg hadde, men det er jo alle ukens nyheter samlet på ett innlegg så da går det helt fint - har jeg funnet ut! Forrige uke har jeg vært veldig opphengt i videoblogg, trening og interiør. Her er uken som gikk punkt for punkt;

snapchat: martalise

Ukens kommentar: Jeg får veldig mange fine kommentarer hver uke men den som rørte meg mest var en jeg fikk i går fra en leser som heter Karoline. Ingenting som gjør meg så glad som når dere sier dere følger meg fast! Det betyr alt! Her er kommentaren:

"Hei Marta :-) Jeg er fast leser av bloggen din, og har ikke før lagt igjen en kommentar, men jeg må bare si at jeg liker inspirasjonen du gir oss lesere med varierte og spennende innlegg. I tillegg er det så flott av deg at du velger å dele din og Audun sin historie også her på bloggen, jeg ønsker dere all lykke! Også lurte jeg på den svarte bokhyllen du har i stuen - hvor har du kjøpt den? Den var stilig :-D Ønsker deg en fin dag!"

Ukens kjøp: Dette speilet og taklyset! Audun valgte dem begge faktisk, men jeg er veldig fornøyd og glad vi hørte på han :-D Han har god smak den gutten der altså...

Ukens bilde: Audun fortjener denne - nok en gang! Hahhahahah...

Ukens opptur: Denne uken har vi snust litt på lavkarbo for å få en god livsstidsendring. Jeg er ikke noe fan enda men jeg prøver. Laget blant annet lavkarbo-fastelavensboller i går.. Haha.. Føles veldig rart å holde seg unna alt frukt, så i går spiste vi litt jordbær. Synes dette lavkarbogreiene har vært ukens opptur og nedtur. Jeg har hatt store problemer med å ville proppe i meg ting med sukker men jeg har kommet meg gjennom uken uten å hoppe av. Ellers er den store oppturen at vi har trent veldig bra denne uken også! Svømmingen begynner å bli gøy :-) Den har alltid vært deilig, men før var det litt mer tiltak å dra seg opp..

Ukens hendelse: Er det rart av meg å si IKEA? Haha.. Jeg koser meg alltid når jeg er på IKEA.. Det er få ting som får meg til å hoppe i taket enn å høre Audun si: "Skal vi dra på IKEA?" :-) Vi har det alltid så gøy der, ler og hoier. Rart vi aldri har blitt kastet ut! Haha.. Gårsdagen date på byen var også veldig koselig! Vi var på kino og det er SÅ lenge siden sist.

Marta Alise

Liker

Kommentarer