the perfect trenchcoat

Jeg kan ikke tro at jeg endelig har funnet trenchcoaten som jeg har drømt om i flere år! Den er så fin og stilig! Husker jeg alltid siklet på den klassiske Burberry kåpen og har håpet i mange år på å finne en som ligner - og endelig, der var den! Skulle egentlig vente til det ble litt varmere med å gå med den, men jeg klarte ikke å vente lenger...

Denne blir så fin til både hverdag og festbruk. Skulle nesten hatt den i en mørk farge også.. Hmm.. Detaljene er så fine. Har lagt ved link over bildet om flere vil ha den. Den er stor i str, så jeg anbefaler å IKKE gå opp i str.

Hele antrekket minus skoene er fra Ellos. Skoene er mange år gamle og de kjøpte jeg i Spania Glemmer at jeg har maaange par sko, så mange sko ligger bare å venter på å bli brukt. Fikk heldigvis solgt en del par for en mnd siden. Veldig synd når ting bare står uten å bli brukt!

Jeg glemte helt bort bloggen i går. Det gikk i ett og i dag vil det også gjøre det. MAMMA KOMMER! De skal bare være her en natt men jeg gleder meg kjempe masse til å se henne. Har ikke sett hun siden 1 januar! Så i kveld skal vi til svigers og spise middag. Mamma og de har møtt svigers en del ganger før, og det har alltid vært veldig fint. Jeg er heldig. Jeg har masse gøy å fortelle om fra i går men det sparer jeg til et innlegg senere. Må nemlig diske opp til frokost, lage en dessert til i kveld, trene yoga og få dusjet før mamma og de kommer om nøyaktig én time. Tror dere jeg rekker alt? Haha.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Tinarodfjell
Tinarodfjell,
Så fin den var!! 😃
nouw.com/tinarodfjell
martaalise
martaalise,