The last few days in pictues

Det var som at værgudene leste bloggen min når jeg skrev at jeg håpte på at finværet skulle forsette her i Arendal. De siste dagene har vært helt forferdelige, kalde og triste. Snakker om været, meg og Audun har det veldig bra. Vi har løpt litt trapper, gått turer i skogen, fått levert Ylva og sovet hos svigers. I morgen skal vi melde oss inn på treningssenter her nede. Heldigvis er det meldt bra vær fra i morgen. Jeg må helt ærlig si at jeg blir litt deprimert av dette været, alt er så slitsomt. Å løpe trapper når det pøsregner er tragisk og lite motiverende. I går lagde jeg super gode og sunne vafler med havregryn og honning - oppskrift kommer senere i uken ♥

Kveldsmat for helter

VI HAR FÅTT TØRKETROMMEL. Dette har jeg ønsket meg helt siden i sommer. Min egen tørketrommel er i Oslo i leiligheten min, og dette året her har jeg fått kjenne på livet uten. Trodde ikke det var mulig å overleve uten den fantastiske maskinen, men jeg er beviset på at det går an. Haha :-) Nå har jeg i hvertfall fått tilbake driven til å vaske klær. Det er nemlig noe jeg liker veldig godt, men KUN om jeg har tørketrommel. Så fra nå av trenger ikke Audun å hjelpe til med klesvasken lengre, jeg er så lykkelig!

Lenge siden dere har fått sett noe ordentlig mannebein innpå bloggen her. Så nå var det på tide å snik fotografere. Jeg er så heldig som får dusje med han her hver dag :-)

Jeg regnet jo ikke med drittværet som har vært, så jeg satt meg ned å lagde is i håp om at sommeren skulle forsette. Jeg har verdens beste oppskrift på saftis, legger ut senere!

Har dere smak ananas og kokos? Det er seriøst den beste yoghurten som finnes! Minner meg om drikkeyoghurten jeg alltid fikk når vi bodde i Spania. En liten smak av sommer og syden!

I går var vi på tur i regnet og Audun plukket noen fine blomster til meg ♥ Kjærlighet!

I dag skal vi hjem til svigers på middag. De har vært på tur i en uke så de har masse å fortelle og mange bilder å vise! Gleder meg ♥ Senere i dag legger jeg ut en enkel og sunn matoppskrift som du kan lage på 10 minutter!

Hva gjør dere i dag?

Følg oss gjerne gjennom dagen på snapchat : martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer