The incredible FACE MASK - MAYBEAUTY

(i samarbeid med MayBeauty)

Er det noe jeg alltid har unnet meg så er det en ansiktsmaske to ganger i uken. Det er da jeg føler jeg får renset ansiktet mitt ordentlig. Er du som meg, som gjerne slurver litt med morgen og kvelds-rutinene så er en god ansiktsmaske det som fikser best opp. For noen dager siden prøvde jeg ut peel off mud mask til MayBeauty og det er en av de beste jeg har prøvd. Den var utrolig deilig å påføre, sort (noe som gjorde det ekstra morsomt) og behagelig å ta på. Nå starter den største festsesongen i året hvor vi skal bruke mye sminke, men da er det også viktig å ta vare på huden! Nedenfor skal jeg vise dere hvordan denne fungerer steg for steg.

Vask og tørk ansiktet godt.

Jeg tok av meg sminken og hoppet i dusjen. Jeg stod der i 10 minutter med varm vann. Da åpner porene seg og man er mer mottagelig for produktet som skal rense godt i dybden. Det er viktig at ansiktet ditt er tørt når du påfører masken.

Påfør masken

Det som var litt annerledes og spesielt med denne masken var at det følte med en påføringskost. Den er så myk og behagelig å smøre på. Jeg elsker fargen!! Det er det nærmeste man kommer til ordentlig maske man får fra et spa senter.

Pensle godt til alle kanter

Jeg har urenheter på nesen men resten av ansiktet fortjener også en god rens. Man skal være forsiktig med å smøre masken på øyenbryn da den kan rive med noen hår.

La masken tørke

Masken skal tørke i 30-45 minutter også rives av forsiktig. På steder der du har hår (som for eksempel øyenbryn), vil jeg anbefale en våt og varm håndduk. Dette morsomste steget; å rive den av. Det gjør litt vondt, men det er da du vet at det funker. Til slutt vasker man ansiktet med en varmt vann. I dag føles huden min lettere, renere og friskere! Jeg føler også at sminken sitter mye bedre etter å ha tatt en ansiktsmaske.

Hva gjør masken?

- Den går inn i dybden av huden din og tar vekk skit

- Den tar med seg døde hudceller som ligger i huden og svarte prikker.

- Gir deg frisk og vakker hud

Bli fin til festsesongen; prøv denne dere også! May Beauty gir alle mine lesere 30 % på kjøp av ansiktsmaske om dere bruker rabattkoden martafacemask30 eller dere kan klikke dere direkte inn HER for lettere kjøp.

Marta Alise

Liker

Kommentarer