The Dubai fountain

God morgen. Audun sitt møte gikk veldig bra, så nå er vi spente på hva det blir til. I går kveld etter markedet dro vi til Dubai Mall for å spise italiensk, og ble sittende ute i mange timer. Vi koste oss så utrolig mye med god mat og fontene show. Vi satt perfekt til og fikk med oss showet som går hver halvtime. Det er helt fantastisk, alle som kommer til Dubai må få det med seg.

Tror det er verdens største fontene show. Den danset etter musikken, ganske fascinerende.

Jeg får ikke nok av scampi, så jeg bestilte en god hvitløk, pasta og scampi rett. Til dessert bestilte vi en sjokolade fondant på deling, tror det er den beste jeg har smakt! Vi kjempet om siste bit, haha :-)

Vi tok en tidlig kveld i går. Eller vi prøvde.. Vi gikk rett på hotellet klokken tolv også tenkte vi å ta en sovepils på taket. Men når vi kom dit var basseng området helt forandret. De hadde kjempe fine og store sittegrupper, vannpiper, arabisk tekno og de barene. Vi måtte ta ett par stykker + vannpipe og igjen, gikk vi å la oss for sent, haha... Typisk oss.

I dag er jeg litt usikker på hva vi skal. Audun har ett par møter i dag også er han min resten av dagen. Vi har tenkt på stranden som ligger utenfor 7 stjerners hotellet, men usikker. Vi får se. Følg med på snap; martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer