Testing av tannbleking fra ProWhitening.no

For ikke lenge siden var jeg hos tannlegen som dere vet, og jeg hadde heldigvis ikke noe hull, men jeg måtte trekke ut en visdomstann. I den forbindelse utnyttet jeg muligheten og spurte om hva tannlegen synes om tennene mine. Han sa at de er fine og rette, men ikke like hvite som før. Han spurte meg om jeg drakk mye kaffe, men det gjør jeg ikke i det hele tatt. Det jeg derimot har gjort i mange år, er å snuse - så jeg er sikker på at det har misfarget tennene mine en del. Jeg lot snusen ligge i 1,5 år men begynte litt smått i høst igjen.. Skammer meg, for jeg var så flink! Men nå har jeg tatt meg sammen igjen og det har snart gått tre uker uten en snus. Så i den anledningen skal jeg feire med å ta tannblekning! Et hvitt smil er symbolet på skjønnheten for meg. Husker dere spurte meg for en stund siden hva skjønnhetstips jeg hadde og hva som er viktig for meg, og som dere har skjønt er et rent og hvitt smil på min topp tre liste!

Siden jeg deler alt med dere ville jeg også dele dette. Kanskje flere av dere vil starte på behandlingen og få et hvitt og fint smil til sommeren? Jeg har fått tilsendt 4-ukers tannbleknings hjemmebehandling og jeg gleder meg til å få hvitere tenner og oppdatere dere på hvordan det går!

Produktet jeg skal bruke er fra ProWhitening og er profesjonell tannbleking hjemme i fra. Det er gel-strips som jeg skal plassere både på øverste og nederste tanngard. Det skal brukes 30 minutter hver dag i fire uker, men de garanterer hvitere tenner etter bare 2 uker! Det er ikke skadelig hverken på emaljen og tennene - så dere trenger ikke å bekymre dere!

Dette gjør ProWhitening:

- Absorberes inn i emaljen og fjerner overflødig missfarging trygt og effektivt.

- Gir deg synlig hvitere tenner på kun 14 dager.

Jeg begynner i dag og gleder meg til å få hvitere tenner som holder seg til sommeren! Om du vil begynne på behandlingen sammen med meg kan du bestille hjem en pakke på deres hjemmeside HER. De har både 2, 4 og 6 ukers behandling :-)

På den behandlingen jeg skal begynne på (4 uker) kjører de nå et godt tilbud! 100 kr i avslag! Join me!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Synest også det er viktig med hvite tenner, man føler seg så mye finere og reinere 😊 du er flink som har slutta og snuse igjen, jeg slutta i 1mnd men begynte igjen -.- har lyst og ta tannbleking men jeg er født uten emalje på tennene så har prøvd noe før og får så sykt ising i tennene 😟 lurer på om den fungerer den du har, gleder meg til å se resultat <3
martaalise
martaalise,
Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte meg i 1,5 år også begynte jeg.. Men men. Klarte jeg det da så klarer jeg det igjen! Slutt med meg <3 Skal oppdatere på både ising, farge og alt!
nouw.com/martaalise
Trine Gundersen
,
WOW! Det ble jo kjempe fint! <3
martaalise
martaalise,
har ikke tatt blekning enda! men takk 😊
nouw.com/martaalise