Tanken på å være uten deg...

Jeg ser på deg. Du er så vakker. Det vakreste jeg har sett. Har du det bra? Smiler du fordi jeg skal bli glad eller er du virkelig glad? Tenker du noen gang på hvor vi er på denne tiden om ett år? Tenker du at vi ikke er sammen? Eller tenker du at vi kommer til å klare det? Tenker du på at dette blir vår siste ferie på lenge?

Kjenner du noen gang den mest ulykkelige følelsen strømme nedover kroppen din? Spesielt når man er samlet med nære og kjente, alle ler, drikker deilig vin og koser seg. Får du også, plutselig en dårlig følelse som ødelegger hele kvelden? En følelse som forteller deg at du må gå inn på do for å gråte, for ellers blir det ett jævlig oppstyr foran alle?

Gråter du også midt på natten fordi livet er så bra akkurat nå, men du vet det ikke er det lenger om en liten stund? Gråter du stille inni deg når vi er med andre? Gråter du stille inni deg når vi er alene? Det gjør jeg...

Jeg blir ulykkelig av tanken på å være uten deg...

Marta Alise

Liker

Kommentarer

saraflaaen
saraflaaen,
Uff, dette er så vondt </3 Håper dere kommer dere igjennom det!
nouw.com/saraflaaen
martaalise
martaalise,
Det håper jeg og <3
nouw.com/martaalise
Merlinda
,
Dette var trist 😟 😟
martaalise
martaalise,
<3 ja det er det 😟
nouw.com/martaalise
Kristina
,
Idag har jeg vært uten min kjære i 11 uker, noe som stikker i hjertet hver gang jeg tenker over det. Kjenner meg igjen i alt som blir skrevet på denne bloggen, men finner masse trøst i at det finnes flere enn oss i vår situasjon. Kos dere masse på ferie sammen, og nyt hvert øyeblikk av hverandre. Jeg unner dere det <3
martaalise
martaalise,
Åhh så vondt å lese <3 Lei meg på dine vegne men også at jeg snart er der du er.. 11 uker er lenge og jeg gruer meg noe så helvettes mye 😟 Takk for at du kommer inn her å leser og at du finner trøst i det <3 sender deg masse klemmer.
nouw.com/martaalise
Gina
,
<3
Helene
,
❤️ Veldig fint inlegg, utrolig trist
martaalise
martaalise,
Mariela
,
Knuste hjerte mitt <\3 glad i dere
martaalise
martaalise,
<3 love you 2!
nouw.com/martaalise