TALLINN - here we come

Vi kom oss opp i dag tidlig klokken fire om morgenen.. Det var helt jævlig.. Nå sitter vi på Gardemoen, Audun med avis og jeg med bloggen. Gaten vår er rett ved en bar og jeg ser folk står i kø allerede nå får å kjøpe seg øl. Hva faen? Frister det virkelig med en øl klokken seks om morgenen? Også sette seg på et fly etterpå? Nei, er det noe som IKKE passer sammen så er det reise og alkohol. Jeg kjenner jeg blir kvalm av bare tanken.

Planen for i dag er å komme seg til det fine hotellet vi skal bo på også se Tallinn. Vi skal ikke være der mange dagene så vi har et stramt program. Heldigvis kommer vi frem ganske tidlig og kan allerede starte dagen i ti tiden. Vi skal forte oss for å rekke markedet som stenger klokken ett på søndager.. Jeg elsker markeder. Har noen vært i Tallinn før? Vi hadde trengt en liten reiseguide får å få med oss mest mulig på kortest mulig tid. Jeg har gjort litt research og funnet ut av katedralen og gamlebyen er det viktigste å få med seg. Vi må også få med oss et museum og da tenker jeg at Patarei Museum kan være interessant, i hvertfall for Audun siden det er et gammelt fengselsmuseum.

Tror ikke jeg kjenner noen som ville reist slik: usminket, i joggeklær og en pelskåpe over. Uteligger møter russisk hore!

Nå skal vi endelig boarde. Ønsk oss god tur!

Er det noen som er våken på denne tiden? Hva er planene deres denne søndagen?

Marta Alise

Liker

Kommentarer