takk for meg NY!

Takk for meg NY! Du har vært fantastisk og jeg kommer snart tilbake! Jeg har hatt de fineste dagene på leeeeenge! Kan ikke huske sist jeg hadde det så bra. Det fikk meg til å tenke over saker og ting. Det er mer for meg der ute enn slik jeg har det nå. Jeg trengte bare en liten påminnelse om at jeg er verdt det jeg er verdt!

__________________________________________

Tusen takk for fine dager i NY mamma ❤️ Det var den beste gaven til 25 års dagen som jeg kunne ha fått 😍❤️ Det var ikke bare en weekend for meg, det var terapi! Elsker deg! ❤️

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Silje annette
,
Heia 😊 takk for at du tar dæ tia til blogge når du e på ferie. Fikk løst å reise til New York, har aldri vært dær. Heldig du e som fikk reise me mammaen din. 😊 d e godt å reise bort å få litt perspektiv på ting. Livet e ka man jør d til sjøl og man skape sin egen lykke. Du må bare jøre d som du vil 💜💜💜 masse klæmma til dæ fra lillemor og mæ.
martaalise
martaalise,
Nei jeg hadde aldri vært der før heller 😃 Så veldig kjekt å oppleve! Det er en by man må få med seg en eller annen gang i livet <3 sender deg masse klemmer tilbake!
nouw.com/martaalise
Solrun
,
Så glad for å lese at du har hatt det så fint og fått ett litt annet perspektiv på ting❤. Det gjør seg ofte å komme seg litt bort fra de vante omgivelsene😉. Sender deg en stooor klem😘
martaalise
martaalise,
Takk Solrun <3 Helt sant! <3 stooor klem tilbake 😃
nouw.com/martaalise