Taco-wraps - sunt og godt

- dagens tips -

God morgen dere :-) Hadde dere en fin valentinsdag i går? Synd den landet på en tirsdag.. Det gjorde den i fjor også, ikke sant? Jeg håper det blir helg neste gang.. Da kan man feire hele helgen, haha ;-) Her gjør vi jo forsåvidt det hver helg - haha! Men nå over til oppskrift.. Det er tross alt oppskrift-onsdag i dag :-)

Min favorittsalat er hjertesalat. Det synes jeg er så godt og crispy! Dessuten passer det så godt med grønnsaker og kjøtt! Blir som en sunn lefse :-) Når jeg skulle være ekstra flink når jeg bodde alene spiste jeg taco på denne måten. Jeg delte opp hjertesalaten, tok grønnsaker og kjøtt på også avsluttet jeg med rømme og salsa! Supergodt!

Så neste gang dere skal ha taco, kan dere jo kanskje prøve denne varianten? :-) Jeg personlig liker best rødløk, paprika, mais, agurk og avokado. Også blander jeg det med kjøttdeig med tacopulver og godt med rømme! Mmmmm. Fikk sykt lyst på det nå faktisk :-) Haha! Tenkte at jeg ikke trengte å forklare steg for steg siden det er ganske innlysende.. Men litt bilder må til! Her er steg for steg:

Nå skal jeg i gang med å redigere noen bilder før jeg skal videre på joggetur. Spiste litt godt i går ;-) Håper flere gjorde det!

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer