swagging since ´98

- big sister & lil'sister -

Sjekk disse bildene! Og sjekk disse jakkene! Dette er i 1998, året tredjemann kom til verden. Men jeg tror ikke hun er født her. Bare meg og Mariela :-) og hundre fugler! Haha... Kunne ønske jeg husket dette øyeblikket men det gjør jeg ikke. Eneste jeg kan huske er at jeg elsket å mate endene, og det gjør jeg enda faktisk! Jeg og Audun kjøpte et brød for noen uker siden, også gikk vi ned å matet de her i Arendal. Perfekt søndagsaktivitet og det er jo like gøy selv om man er blitt voksen Haha :-)

Hadde dere en fin morsdag i går? Jeg fikk bilder av mamma og de og det så ut som de hadde en skikkelig fin feiring. Hun fikk gaver, kake og god middag. Kunne ønske jeg var der. Jeg og Audun har kjøpt en liten ting til henne og svigermor. Så det får hun når hun kommer hit om noen uker.

I dag skal jeg på posten og poste noen klær, levere en kjole, handle til uken, blogge masse og trene. Jeg skal på årets første gruppetime. Jeg har fullført 2 uker med Audun hvor han har vært PT og jeg kan ikke si at jeg elsker det, men jeg har klart meg gjennom 2 uker. Så da klarer jeg 8 timer til. Jeg må jo utnytte litt at jeg er sammen med en som har så peiling på trening... :-)

Hva skal dere i dag? :-)

______________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer