Svigers vs svigers

I går hadde vi en nydelig dag i Bergen. Kan ikke tro at vi er hjemme igjen allerede. Tiden har gått fort! Siste dagen ble brukt til å være med Auduns foreldre i Bergen by og senere var vi alle samlet hjemme hos mamsen for å spise Paella!

Med svigers var vi først på Fisketorget å spiste en baguett med reker/kreps og laks. Siden mamma ventet med middag hjemme delte vi to og to. Smart! Etterpå dro vi ned til Bryggen for en liten omvisning. Vi var inni de trange gatene og kikket. Vi var også innom Mariakirken og der Anno, tvserien fra NRK har blitt spilt inn.
Audun er guide, haha :-)
Etter en byvandring dro vi opp til Gamle Bergen og her gikk vi en liten stund før vi turet hjemover til mamma og de.
Mariakirken 👆😍 Har hele livet trodd at jeg var døpt her, men det var jeg visst ikke likevel. Haha. Så til alle dere som kjenner meg og blitt fortalt dette, så er det feil! Jeg er visst døpt i St.Jakob kirke. Vi dro ens ære opp til Norge for å døpe meg i samme kirke som min mamma. Det var når jeg var baby og vi bodde i Spania. Men i hvertfall, det morsomme er at jeg alltid har pekt på den når jeg har kjørt forbi og sagt at jeg var døpt der, haha :-)

Har dere sett de filmene Sviger er aller verst og Meet the Fockers? Haha, følte det var litt sånn i går bare at våres familier går veldig godt sammen og alt er bare koselig. Så vi er heldige der :-) Blir ikke noe drama og tull slik som i filmene. Men det er jo ikke første gang de møtes. Det er tredje eller fjerde gangen. De gangene de har møttes har det vært på Sørlandet, enten i Arendal eller Risør. Så det var ekstra koselig at vi endelig var i min by i mitt hus! :-) Det har jeg ønsket meg helt siden det ble Audun og meg!

​Mamma lager verdens beste Paella!
Nå skal vi stå opp og gå en tur her i Arendal. Vi skal låne bort leiligheten vår så i helgen blir vi hos svigers! Håper det blir fint vær. Har så lyst på en båttur! Hva skal dere i helgen?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Cathrine
,
Så gøy med sightseeing i Bergen by, er jo den fineste byen! 😊 Jeg har ikke så mange planer i helgen, men blir nok innevær for å si det sånn - regner jo som bare juling ute.

Kan jeg spørre deg om du er fornøyd med Nouw? Hvordan er det i forhold til blogg.no og sånn 😊
martaalise
martaalise,
Hei Cathrine <3 Ja blir innedager på oss også, men det er deilig det og! Jeg er veldig fornøyd med Nouw. I forhold til blogg.no så er det blant annet at designet endrer jeg selv for det er så enkelt, jeg har fått eget domene (martaalise.com), de betaler alle som blogger på Nouw istedenfor kun topp 20 som det er hos blogg.no.. Selv om det kun er 1,1 øre per visning så synes jeg det er rettferdig at alle får litt istedenfor at kun noen får masse.. Men det er masse mer, kommer ikke på alt nå da. Men jeg har like mange lesere her som på blogg.no. Har kanskje økt litt men det tenker jeg har med at det har gått litt tid også. Har hatt en jevn økning siden jeg startet. 😃
nouw.com/martaalise
helene
,
Så koselig at de møtes og kommer godt overens, de filmene er foresten veldig morsomme da selvom alt går galt haha! 😊 Har vært på stranda i dag, men de har jo meldt pøs regn i morra... buhu
martaalise
martaalise,
:D Ja haha elsker de!
nouw.com/martaalise