svar på spørsmålsrunden med A&M

- spørsmålsrunde med A&M -

- Hvordan traff du/kom du i kontakt med Audun? Dere er så fine sammen og utstråler virkelig ekte kjærlighet 😊 Håper dere har en flott helg!

Jeg og Audun traff hverandre egentlig først på nettet men han gikk på BI og jeg på MH, så jeg hadde sett han før. Tusen takk for det :-)

- Hva jobber dere med? Eier dere leilighet i Arendal?

Vi blogger begge to og Audun er ansatt i et minerydderfirma hvor han samler inn penger, oversetter dok, behandler søknader, reiser og avtaler møter. Han skal faktisk til Irak en del ganger før han skal inn.

- Hvor ofte kan dere få møttes eller snakke sammen mens han er inne? Kommer dere til å ville stifte familie når han kommer ut? Hvorfor ville dere bo i Arendal? Hadde ting vært annerledes for Audun om dere hadde barn eller du var gravid? Hva er deres planer for å holde ut de tre årene som kjærester? Digger bloggen din og heier virkelig på dere ❤

Det er vi usikker på, men blir vel én dag i uken hvor vi får én time i begynnelsen. Ja, vi skal ha stor familie når han kommer ut. Arendal ble valgt fordi Audun er fra Sørlandet og familien hans bor her. Skjønte ikke helt hva som skulle vært annerledes? Om vi hadde hatt barn? Vi hadde nok blitt her i Arendal ja. Planene våre for å holde ut er å skrive masse brev, tilbringe den tiden vi kan sammen og tenke positivt. Vi har heldigvis mange fine minner og reise å se tilbake på. Tusen takk <3

- Hva tenker Audun om at du skal sitte hjemme alene i 3 år? Hva tenker audun at du blir å være alene i så mange år?

Det er helt klart verst for Audun men likevel tenker han mest på meg og hvordan jeg skal ha det. Vi gruer oss begge to!

- Er han redd du skal være utro eller finne deg ny tupe? hva tenker audun å gjøre når han er ferdig å sone? med tanke på jobb!

Nei. Audun er ikke sjalu ett sted og jeg er heller ikke en jente som utsetter meg for episoder der Audun kan bli usikker. Hadde jeg vært en festjente som alltid holdt telefonen min skjult og løy mye så hadde det kanskje stilt seg litt annerledes, men jeg synes det er viktig at Audun vet hva jeg vil og det hadde ikke falt meg inn å gjøre han sjalu eller finne meg noen andre. Han håper selvfølgelig han får beholde jobben. Han har jobbet seg ganske opp i løpet av de siste årene og det er synd om alt det blir "forgjeves". Men samtidig er det mye å kreve at de skal vente på han.

- Hva skal du gjøre å fokusere på imens han soner? skal du blogge eller skal du gjøre andre ting som skole eller jobb?

Jeg skal IKKE gå på skolen. Det er jeg fast bestemt på. Jeg skal blogge og drive på med litt småprosjekter her og der :-)

- Vist han ikke får sone i Ålesund og du må flytte til en plass du ikke kjenner noen,hva tenker du om det? at du blir alene i en ny by uten venner å familie du kan være sammen med.

Går ut i fra at du mener Arendal? Haha :-) Jeg flytter der han soner. Det å ikke kjenne noen skremmer ikke meg, men det er selvfølgelig litt kjedelig og trist. Men kanskje jeg kan lage sånn "kontaktannonse" her inne på bloggen om jeg flytter til en ukjent by? Haha!

- Hvilken interiør stil synes du er finest? kunne du tenkt å klippe deg kort? 😊

Jeg liker veldig godt arabisk interiør stil. Med bue-innganger, gull, store vaser på gulvene og fine tepper med mønster på.

- Hei <3 Skal du flytte etter dit audun blir å sone ? uansett hvor? enn vist det blir nederland?

Jepp! Har sjekket ut den byen fengslet er i, og det er ikke så mye å skryte av. De har en universitetsby rett ved da, så kanskje jeg blir å bo der også kan jeg "pendle". Er 2, 5 timer fra Amsterdam også. Men planen er å være nærmest hverandre så mulig.

- hvordan tenker du det blir når audun er ferdig å sone? tror du ting blir som før? Du er jo eldre å har vært mange år alene å han er jo sikkert preget av å sone så lenge.

Neida. Det blir nok ikke så ille og så lenge så folk tror. Han blir jo etter hvert å komme på åpen soning og kan få permisjoner. Er bare å late som han er i militæret ;-) Så føles alt mye lettere! Men det blir nok mange harde dager også! Gleder meg veldig til han er ferdig! Da skal vi hjem å lage baby! Eller nei, vi vil reise litt først!

- Tenker du på vist du skulle bli forelsket i noen andre mens audun soner? Tenker du på å få barn? evt hvor mange vil du ha? 😊 Syns du audun blir en gammel pappa før dere kan få barn?

Ja, jeg skal ha barn med Audun. Så nei til ditt første spørsmål. Jeg er helt gal etter Audun jeg, helt utenkelig at noen andre skal være med meg. Menn kan få barn når de er 100år. Verre med oss kvinner, så jeg er glad for at jeg enda er så ung. Jeg har alltid planlagt å få barn når jeg er i begynnelsen av 30 årene. Min verste frykt er å bli ung mamma!

- Hvor vil du helst bo vist du kunne velge (Norge og utland) ? blir du å reise like mye mens audun soner? Ha en fin helg 😃

Utlandet, helt klart! Gjerne i ett land der været er fint året rundt! Men jeg har jo også drømt om London i lang tid... Og statene. Nå skal jeg jo dit nå i mai, så da får jeg testet ut om det er så fantastisk som alle sier! Jeg blir nok å roe ned reisingen. Vil gjerne være her den ene dagen jeg kan besøke Audun.

- Hvordan ser en vanlig dag ut hos dere? Er dere flinke til å finne på noe "kjæresteting"?

Vi er kjempe flink til å kose oss. Kanskje litt for mye faktisk! Haha. Vi elsker å få unnagjort én time trening, også er vi ute litt, fikser litt ærender, blogger sammen, tar bilder, besøker svigers, går turer, lager mat, spiller Super Mario ++++

-Hvorfor er det en fare for at Audun skal bli sendt til Nederland? Trodde virkelig ikke man gjorde det?

Fordi han er norsk, ugift og barnløs. Han har også over 2 år og da er du godt kvalifisert til å bli sendt dit. Det er litt rart for menn uten statsborgerskap her og uten familie her i Norge, får bli. Men vi kommer virkelig til å gjøre alt vi kan for at han ikke skal bli sendt ned dit.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Om du lurer på flere spørsmål så er det bare til å svare i kommentarfeltet :-)

snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

maylisee
maylisee,
Så åpen, så ærlig så ekte. Elsker det!
nouw.com/maylisee
evdob
evdob,
Utrolig mye fantastiske svar her! Utrolig stilig å være så åpen <3
nouw.com/evdob
Elisabeth,
I Halden er det også et stort og flott fengsel, kommer han hit så er det bare å gi beskjed. Det er koselig by dette her Marta Alise selv om det ikke skjer så mye er 😊
skilsmissefrue.blogg.no/
martaalise
martaalise,
Hei Elisabeth <3 Tusen takk for det <3 ja det skal jeg huske på 😉 <3
nouw.com/martaalise