svar på spørsmålsrunden

Q & A

1. Kan du lage en Barcelonaguide? Hvor primark ligger i Barcelona, hvor man bør spise, hvilken strand er best etc? 😃 skal dit selv i fem dager i juni!

Det kan jeg selvfølgelig gjøre. Når jeg kommer hjem og roer meg litt, skal jeg samle alle tips og bilder også lage en ordentlig bra guide! Du har masse å glede deg til <3

2. Får vi vite litt mer om det Audun driver med nede i Irak nå? Har skjønt han rydder miner (?), men er jo SÅ spennende å høre om turen hans i et så farlig område! 😲

JA. Han har jobbet der i noen år nå og denne gangen fikk han ordentlig innføring i å være på feltet.

3. Kan du lage videoblogg litt oftere? Og hvordan går det med deg og Audun? Synes det er så rart at dere ikke er sammen

Jeg lager videoblogg til hver søndag. Tror ikke jeg klarer oftere. Vil prøve å lage en ekstra en gang i blant og de kommer da på youtube kanalen min :-) Det går veldig bra mellom oss. Vi er ikke sammen fordi han er på jobb i Irak. Kunne vært med faktisk, men tror de har fått gjort mer uten meg med på slep.

4. Har dere fått fastsatt dato får når Audun skal inn? Kan du vise dine topp fem sminkeprodukter? 😊

Ja, det har vi. 11 mai men så fikk vi den utsatt en mnd pga jobb. Selvfølgelig kan jeg det! <3 Takk for tips til innlegg :-)

5. Kan du skrive litt om hvordan du velger ut klær når du handler? Og hva du liker minst og mest med audun? Har noen damer eller tidligere ekser kommet i veien for dere? Hva synes svigers om deg? Og hva synes dine foreldre om Audun?

Jeg prøver å velge klær som har litt annerledes matriale enn alt annet. Jeg er veldig glad i frynser, blonder, semsket osv. Kjøper alltid klærne mine på typiske kjedebutikker og aldri merke! ALDRI! Jeg liker Audun 99 % av tiden fordi han er alltid i godt humør, behandler meg som en prinsesse, kysser og koser på meg hele tiden, bryr seg genuint om alle rundt seg, er en god samtalepartner, er superfin og deilig også har han verdens skjønneste øyne. Han er også veldig morsom og vi har en helt unik kjemi hvor vi bare kan bryte ut i latter av å se på hverandre. Det jeg liker minst med Audun er at han blir veldig stresset når vi skal ut på reise når vi ikke trenger å stresse! Han tar av og til opp telefonen når han kjører og han sovner ofte når vi ser film.. Nei. Vi har ikke noen som har kommet i veien for oss. Svigers er veldig glade i meg og jeg i de. Jeg liker å være sammen med de ofte, for de er ikke bare svigers for meg, de er vennene mine <3 Mine foreldre (mamma, stefar + pappa) er veldig glade i Audun også. Der er vi veldig heldig med at det er så bra på begge sidene.

6. Kan du snakke litt med spansk på snapchat? Gøy å høre på!

Haha, ja er litt rart for jeg har sånn 11 spanske følgere og resten er norske... Men kan prøve!

7. Hei! Lurte på hvordan skostørrelser er der nede? Jeg bruker str 42 og her i Norge er jo det ganske håpløst 🙄

Det er det dårlig med. Ville ikke regnet med å finne noe her nede. Jeg bruker 40-41 hjemme og MÅ ha 41 her i Spania. Av og til er ikke 41 stort nok heller. Og de har ikke str 42. Jeg har ikke så lange føtter men brede!

8. Topp 5 filmer. Topp 5 serier.

Film: Frihetens Regn, Palmer i Snøen, Bridesmaids, Hvordan bli dumpet på 10 dager, untouchables. Serier: Sex and The city, Frustrerte Fruer, Friends, Orange is the new black, Narcos

9. Hva er din største uvane?

Biter negler. Men ordnet de i Barcelona nå nettopp slik at de er fine!

10. Kan du dele litt bilder fra du var liten? Lag en videoblogg om det? Til Q&A: Hva er din største frykt? Hvordan vil du bli som mamma? Hvor ville du bodd om du kunne valgt? Hvor mange har du hatt sex med? Hvor ofte har du sex med Audun? Har du flere venninner i Arendal nå? Hva heter søstrene dine? Dere er pene alle sammen men min favoritt er Mariela pga håret. Dere kunne hatt et eget show! The Johansens!

Ja, det kan jeg. Har delt før, men lenge siden. Min største frykt er å bli en sånn 50 år gammel kjerring som sitter å slenger dritt over nett til alle. Haha. Tenk å våkne opp en dag også innse hvor slem eller stygg man er mot andre. Wææh! Jeg vil nok bli veldig lik min egen mor, men med min og Auduns lille vri. Jeg håper jeg kan gi alt jeg har fått selv og at jeg vil bli en rolig og grei mamma. Ikke en sånn overhysterisk mor som beskymrer seg hele tiden eller som tror at barnet mitt er perfekt! Jeg ville bodd i Spania eller et annet varmt land. Jeg har aldri hatt sex ;-) Hvorfor er dere så nyskjerrige på det da? Vi har sex når vi har lyst og tid! Ja, jeg har fått litt mer venninner siste tiden og det er supergøy! De heter Mariela Alva som du nevner i kommentaren og Melisa Aurora. Har to stesøstre også som heter Catharina og Christina. 5 jenter er vi! :-)

11. Hvor er solbrillene dine i headeren din fra?

De er noen billig briller jeg kjøpte HER.

______________________________________________________________________________

Nå er jeg på vei hjem til Norge btw <3 Har landet i Hamburg. Flyet mitt går videre om litt. Deilig å ha bloggen når jeg kjeder meg! Følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Jeanette
,
Morsomt og bli bedre kjent med deg 😊 llem
martaalise
martaalise,