Svar på spørsmålsrunden

Hva er ditt fulle navn?

Marta Alise Saettone-Johansen

Hvor høy er du?

Jeg er 1.75 cm.

Hva liker du best å gjøre? Ser du på paradise hotel? Du er så pen. Digger klesstilen din!!

Jeg liker best og reise, gå turer, drikke vin, være med Audun, familie og venner, lage god mat, sole meg, bade, dra på shopping. Jeg ser ikke på Paradise, men jeg gjorde det for mange år siden! Takk, så grei du er!

Kor mange land du he vert i? Og kor du skal i sommer? Digga de å Audun! Doke e show!

Jeg har vært i Argentina, Kina, Kypros, Spania, Danmark, Tjekkia, Frankrike, Italia, Malta, Nederland, Sverige, Tyskland, Tyrkia, England, Hellas. I sommer blir det hvilket som helst varmt land :D Har ikke bestemt oss enda. Haha! Tusen takk <>

Hei! Har fulgt bloggen din helt siden du la ut om Fettsuging og synes det er spennende med hvordan du tenker i forhold til kropp. Kjenner meg igjen men jeg er motsatt som deg. Jeg hater kroppen fordi den er for tynn. Jeg hater mine ribbein og hadde det vært en operasjon som kunne sprøyte inn fett så hadde jeg tatt den! Du er veldig flott og jeg er en fast følger! Kan du gi meg noen tips til hvordan jeg kan kle meg? Synes du tynne jenter er finere enn større? Kunne du blitt venner med en leser? Svarer du på Mail om en vanlig leser sender? Gleder meg til svar

Så kjekt å høre at du har fulgt meg så lenge! Jeg synes tynne jenter er flotte, men også større. Det viktigste er jo å være lykkelig! Spis, tren, det kommer! Jeg misunner for eksempel tynne jenter, for de kan ofte gå med hva faen de vil! De kler alt! Det verste er de som kler seg i alt for store klær for å se større ut. Det synes ikke jeg noe om. Ta på deg klær som viser din figur og bær den med stolthet :-) Jeg er blitt venner med flere som har lest eller leser bloggen min, så ja :-) Og ja, jeg svarer på mail flere ganger i uken fra lesere! Bare til å sende! Takk for fine ord! ♥

Vil du legge ut før og etter kg, etter operasjonen? Hvor finner du bokser og overdeler som du føler passer? Altså butikker :P Handler du mye på nett? Har du noen treningsthighs du vil anbefale? Hadde du selvtillit boost før du ble operert? Altså kunne du gå i sommerkjole og vise litt kropp, kunne gå i bikini på stranda om sommeren?

Det er ikke så spennende, for de tok vekk 3 kg. Så jeg veier bare 3 kg mindre! Klær handler jeg på alle slags kjedebutikker i Norge og utlandet, av og til unner jeg meg noe dyrere. Men Hennes og Mauritz, Lindex og B-young er mine favorittbutikker. Jeg handler ikke mye på nett. Jeg har ingen treningstightser som jeg kan anbefale 100 %. Jeg har fra 2X og fra H&M, de er helt ok begge to! Jeg har alltid hatt selvtillit, men har og hadde komplekser. Jeg har alltid gått i kjoler og bikini!

Har du spørsmålsrunde enda? Har en del spørsmål til deg! Hva synes foreldrene dine om fettsuging? Har du lappen? Hva liker du best å gå i? Hvor gammel er Audun? Skal dere få barn sammen? Ingen i min familie eller blant mine venner syntes noe om fettsugingen. Haha! Ja, jeg fikk lappen når jeg var akkurat fylt 19 år. Jeg liker best å gå naken eller i kjoler, da er jeg på mitt fineste! Audun er 33 år. Ja, en vakker dag skal vi ha masse bebiser sammen.

Har akkurat laget den smoothien! Det blir familiens dessert i dag. A) Hvor var du og Auduns første date? B) Har du et godt forhold til foreldrene hans? C) Hvor mange land har du vært i? D) Hvor skal du i sommer?

Så koselig å høre! Spinatsmoothie er sunt! Vi var på Big Horn Steak House ved Youngstorget! Ja, jeg elsker svigers. De har alltid behandlet meg veldig fint og vært veldig kjærlige mot meg. Jeg har vært i 15 land, tror jeg :-) I sommer skal vi til et varmt land, men vi aner ikke hvor!

Valgte å svare på spørsmålene litt før enn jeg tenkte, men det er fordi det var allerede tikket inn en del spørsmål. Har dere noen spørsmål til, så er det bare å spørre i kommentarfeltet også skal jeg svare så godt jeg kan.

Har hatt spørsmålsrunde om meg før, den kan dere lese HER.

Spørsmålsrunde om fettsuging kan dere lese HER.

Følg meg gjerne på facebook HER.


Marta Alise

Liker

Kommentarer