svar på spørsmålsrunden

A.U.D.U.N

1. Hvor lenge må han sitte inne ?

Så glad du spør om dette for jeg har fått 1000 spørsmåls på det siste ukene enda jeg føler jeg har nevnt det nok av ganger. Men kanskje folk leser dette innlegget og husker det :-) Audun fikk en dom på 3 år. Men han har sittet 5 mnd i varetekt. Så de blir trukket fra :-)

2. Hvordan går det med deg og Audun? Og hvordan har Audun det i fengselet? Vil dere få en egen leilighet i fengselet som dere kan overnatte i? Heier på dere<3<3

Tusen takk for det! Vi trenger all støtte vi kan få! :-) Mellom meg og Audun går det bra! Er vanskelig å være fra hverandre, og vi savner hverandre veldig mye men det går.. Det går.. Audun har det bra i fengslet. Han blir veldig bra behandlet og trives. Men han synes det er kjedelig og synes dagene går sent.. Vi får ikke egen leiligheten i fengslet. Blir kanskje eget rom. Er usikker. Får vite mer på torsdag da jeg skal ha min første besøkdag! Drar rett hjem for å oppdatere bloggen for å fortelle dere hvordan det gikk. De fleste her inne har vel ikke besøkt et fengsel. Jeg gruer og gleder meg!

3. Skal han sitte i Arendal hele tiden?

Nei. Det tviler jeg på. Vi vet ingenting :-( Håper han får sitte i Arendal mest mulig!

4. Hei Marta <3 Jeg har lurt på dette litt! Får dere lov til å kysse på de besøkstidene du nettopp fikk innvilget. eller er det ikke lov med kroppskontakt? 😃

Hei! Ja, det er ett godt spørsmål. Tror vi kan kysse ja! Håper på det. Vet det er noen som har kun besøk gjennom "glassvindu" slik du ser på tv, men det er bare visst besøkende er narkodømt. Jeg er heldigvis ikke det, hehe :-)

5. Hei. Går gjennom det samme som deg, men takler det ikke halvparten så bra en gang. Går ikke ut, snakker ikke med noen.. Kunne ønske jeg bodde i Arendal så jeg kunne blitt kjent med deg. Du er på mange måter en venninne for oss alle. Blitt så glad i både du og Audun. Veldig rart. Mitt spørsmål er; Skal han til Nederland? Får du sove? Hvordan er timeplanen hans på en vanlig dag? Hvordan er de ansatte i Arendal fengsel? Sender deg hilsner fra nord!

Så snill du er mot meg. Du ser meg på en veldig fin måte. Det burde du gjøre mot deg selv også! Det er vanskelig men det blir litt hva man gjør det til også. Jeg presser meg selv hver dag. Bestemmer meg for når jeg våkner om det skal bli en god eller dårlig dag. Velger alltid god også gjør jeg mitt beste! Audun skal helst ikke til Nederland, men vet ikke hvilke planer de har for han.. Jeg får sove ja. Timeplanen hans er; våkne og spise i halv åtte tiden. Vaske i noen timer siden han har blitt "gang-gutt".. Lese, skrive brev, rydde, se TV, trene, spille volleyball osv. Eksakt timeplan kan jeg spørre han om. Det er jo veldig spennende å se hvordan livet der inne er! Så det skal jeg få tak i dere :-) De ansatte i Arendal er veldig greie i følge Audun.

6. Får han lese bloggen din /internett-tilgang? Klem!

Nei. Ingen internett-tilgang i det hele tatt.. Tenkte å kanskje printe ut blogginnlegg til han, også sende gjennom brev. Han er min største fan og han sier han savner det veldig, så det skal jeg få gjort i løpet av uken! Klem tilbake!

8. Har du tips til andre som går gjennom det samme som dere? Hvordan takle det på lettest mulig måte osv?

Nå har vi kun 2 ukers erfaring da. Men mitt beste tips er å si "ja" til alt og alle rundt, holde seg opptatt og prøve å tenke positivt. Jeg har tunge kvelder, aldri tunge dager. Har også satt meg mål og skriver mye brev til Audun. Kan skrive mer om målene mine i ett annet innlegg. Jeg tar også én uke av gangen. Ser frem til neste telefonsamtale, neste brev og nå: første besøk. Anbefaler også å snakke mye om situasjonen. Det er en pårørende gruppe på facebook om du er interessert. Send en mail til Fangenes pårørende. Det er en organisasjon for oss i samme situasjon.

9. Er du redd for at ting/følelser skal være annerledes mellom deg og Audun når han kommer ut? Tenker du noen ganger på/ er du bekymret for at det kanskje ikke blir som før? Litt sånne dupe spørsmål kanskje.. vil også si at du er virkelig sterk Marta. Den enorme kjærligheten du har for Audun er rett å slett rørende. Heier på dere begge! Gleder meg til Audun kommer ut, sånn at jeg kan le meg ihjel av snappene hand igjen 😂

Nja.. Jeg er ikke redd for at vi skal miste kjemi, for vi har en helt syk spesiell kjemi mellom oss og kan le bare av å se på hverandre.. Men av og til tenker jeg litt stygge tanker. Hadde egentlig ikke tenkt å dele det. Men det er jo alltid en risiko for at man mister følelser for hverandre eller en i forholdet finner seg en annen en. Så av og til, veldig sjeldent heldigvis - så tenker jeg at Audun gjør det slutt når han kommer ut, også har jeg brukt så mange år av 20 årene på å vente på han. Jeg tror ikke det skjer altså, men jeg er jo ikke positiv 24/7 - selvom mange av dere tror det! Men jeg stoler på Audun og vil gjerne at det skal være oss. Men så kan man jo ikke akkurat tvinge den andre til å bli uansett hvor mye du gjør for den personen. Man har aldri en garanti for hvordan ting blir..Det eneste man kan gjøre er å forsette å gi alt av kjærlighet man har å gi, være seg selv og håpe på at det blir oss. Jeg gleder meg også til det!!! Kunne ønske jeg kunne ha snapchat på besøk hos han. Da hadde vi laget morsomme fengsels-snaps, haha ;-)

12. Hei vakre du <3 Først vil jeg bare si at du virker så utrolig klok, snill og sterk! Audun er virkelig heldig som har deg, jeg heier på dere! Kjæresten min ble arrestert for noen måneder siden, og skal i retten i juli. Jeg har så utrolig vondt i hjertet, og gråter nesten hele tiden. Han har vært veldig rolig frem til nå, men har det mer vanskelig nå som rettssaken nærmer seg. Har du noen tips til hvordan man kan være en god støtte? siden vi ble kjent har vi snakket sammen hver eneste dag, selv om vi nå på hver vår side av jorden.. Føler vi har både sted og tidssone imot oss. Hvis han må i fengsel, får han kun ringe til utlandet én gang i måneden. Utenom det må vi klare oss med brev. Han sier hver eneste dag at han er redd for å miste meg, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller si for at han skal stole på at jeg alltid er her. Han vet at folk snakker, og at mange "advarer" meg mot han fordi han ble arrestert. Så trenger virkelig alle tips jeg kan få, for å vise han at jeg ikke kommer til å forlate han pga en eventuell dom, og hva jeg kan gjøre for å støtte han 100 prosent. <3

Beste støtten er å bare være der, prate, bruke tid på han. Det er vanskelig når dere bor så langt fra hverandre, men jeg ville jo selvfølgelig prøvd å være med han - fysisk. Skjønner at jeg ikke kommer med verdens beste tips, men du er i en vanskelig situasjon. Men ikke gi opp! Om du virkelig elsker han, så betyr det ingenting, av det andre sier.

16. Hei. Må Audun sitte inne i 3 år, eller kan det bli redusert underveis? Pga god oppførsel osv. Vil han få permisjon i løpet av årene i fengsel? Stå på!!

Hei. Jeg tror han må sitte dommen sin ja. Han kan få 2/3 deler men det er ikke så sannsynlig. Velger å tro at han må sitte full dom, også får jeg heller bli positiv overrasket om han er heldig :-) God oppførsel blir det uansett, Audun er ganske grei å ha med å gjøre, hehe.

ANNET

7. Hvordan går det med deg? 💕

Jeg har det bra. Vanskelig, men bra. Tusen takk som spør <3

10. Hvor og når soler du deg uten bh? Skulle gjerne gjort det selv, men tør ikke.

Jeg soler meg uten bikinioverdel når jeg er i syden med venninner eller med Audun. Føler ikke for det her i Norge, haha :-)

11. Hva er din største lidenskap?

Bloggen vel :-)

13. Tar du noe form for betakorten/solarium? Du har så fin brunfarge! 😊

Nei! Men jeg hadde mine 5 første år i Spania da, så da har jeg nok fått god underlag livet ut, haha! Har også utenlandsk far.

14. Skal du reise noe nå som Audun er inne, eller har du noen andre planer? 💕

JA! Jeg skal reise. Første reise blir nok i august. Har ikke helt følt for å reise enda. Liker tanken på at vi kun er 5 minutter fra hverandre. Ellers er planene å blogge masse! Kanskje få til en måned utenlands. Jeg får se!

15. Klarte å legge inn en kommentar på feil innlegg. Kan du slette det?Kan du fortelle litt mer om foreldrene dine og om du er adoptert? Hvor møttes de? De er jo fra hver sin side av kloden. Tenk at det måtte noe så dramatisk til, for å lage deg! Haha. Derfor tror jeg du er så spesiell. For du har noe fra to land som er veldig forskjellig. Vil også høre mer om oppveksten din. Er dere veldig rike? Har fått inntrykk av at foreldrene dine eier en del og siden du har reist så mye i din barndom og bodd her og der, så får jeg litt sånn "rikmannsdatter vibber".. for å ikke snakke om alle de fine klærne dine. Husker også du sa at faren din var øyespesialist. Hvor jobber han? Tror du forsatt at det er noe mer for deg der ute?

Jeg er ikke adoptert men mange tror det fordi mamma og mine lillesøstre er blonde med grønne/blå øyne. Jeg ser ut som jeg har en annen pappa, men vi har samme pappa. Foreldrene mine møttes i Gran Canaria og der jeg er født. De møttes faktisk på et kjøpesenter. Ja, er litt rart at han fra Argentina møtte mamma fra Norge. Men han jobbet i Spania og mamma bodde i Spania. Hun var flyvertinne og han lege. Tror han var student når de møttes. Vi har aldri vært rike, men jeg har fått en del spørsmål om det når jeg har sagt at jeg er fra Fana. Haha. Det er vanlige mennesker i Fana også. Vi har reist mye fordi mamma var flyvertinne + at jeg har familie på andre siden av jorden :-) Mine fine klær er ikke dyre. Jeg hater å bruke penger på dyre ting! Er sport for meg å gå på vanlige butikker og finne spesielle plagg. Jeg tar også godt vare på de :-) Jeg tror det er masse for alle oss der ute. Og det er deilig å tenke på. At om man blir skuffet, sviktet eller forlatt, så finnes det så mye mer der ute! Man må bare velge om man vil møte det alene, eller sammen med noen.

______________________________________________________________

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK HER! OPPDATERER DER MED INNLEGG FØRST :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Camilla
,
Hva er det han har gjort for å komme i fengsel?
Camilla
IP: 82.99.3.229