Sureste fredagen på lenge

I dag har vi hatt den sureste morgenen... Men når dere ser på bildet, så ser dere kanskje hvorfor? Vi har laget den sureste og friskeste smoothien ever! Jeg elsker surt godteri og denne minnet meg så mye om de sureste tingene... Nedenfor har jeg satt oppskriften, MEN den må kun lages av dere som elsker det sure - for denne kan faktisk bli for sur for noen!

Mix: 3 sitroner + 2 dl grapefruktjuice + en pose frosne jordbær = verdens sureste og friskeste smoothie!

Om det blir for surt for deg og du har allerede laget smoothien vil jeg anbefale en stor spiseskje sukrin ♥ HUSK; skyll munnen godt med vann etter at du har drukket denne!

Nå skal vi på visning, klokken ni om morgenen!!!? Har dere hørt.. Men men, det er like greit for det har fått oss opp til normal tid. Det er jo tross alt hverdag, selvom det snart er helg.. Etterpå skal vi filme en video til dere også pakke videre.. Føler det aldri tar slutt, men sånn er det å flytte ---> et helvete! Vi var på en visning i går og jeg elsket den leiligheten! Perfekt størrelse, i sentrum og veldig fresh! Eneste minuset var at den ikke hadde parkering.. Noe som er veldig vesentlig for oss. Vi har gått på den smellen før. I begynnelsen av forholdet til meg og Audun så bodde han hos meg i Oslo og der hadde jeg ingen parkering, så han parkerte i gaten og der fikk han titalls bøter.. De var ute etter oss som ravner de der parkeringsvaktene. Så denne gangen MÅ vi ha parkering! Håper vi finner en leilighet med alt vi ønsker oss! Men nå må jeg logge av for nå er vi fremme. (blogger fra mobil). See you later ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer