Supertilbud hos Yves Rocher

(I samarbeid med Yves Rocher)

Jeg har vært så heldig å mottatt noen produkter fra Yves rocher og de siste to ukene har jeg testet noen av produktene deres! Jeg fikk en krem, leppebalsam, øyenskygge, leppestift, mascara, eyeliner og sminkefjerner. Alle produktene var gode men mine favoritter var helt klart leppebalsam som gjorde leppene mine super myke, bodylotion som jeg bruker etter hver dusj og den røde leppestiften som jeg har brukt til finere anledninger.

Mascaraen delte vippene veldig fint og ga en kjempe fin look. Sminkefjerneren var også utrolig lett å jobbe med. Mascaraen gikk av med en gang og den var ganske skånsom mot øye og hud.

Yves Rocher har et stort utvalg av skjønnhetsprodukter på sidene deres. De har til hår, dusjprodukter, solbeskyttelse, alt til kroppspleie, sminke og produkter til menn. De har også veldig gode priser og gode tilbud hver dag.

♥ Rød leppestift HER ♥ Bodylotion HER ♥ Mascara Volume Elixir HER ♥ Leppebalsam HER ♥ Eyeliner HER

♥ Makeup remover HER ♥ Øyenskygge HER

AKKURAT NÅ har Yves Rocher en kampanje hvor du kan velge et valgfritt produkt uten ekstra omkostninger. Gå inn HER og gjør deg klar til sommeren med Yves rocher!

//adlinks

Marta Alise

Liker

Kommentarer