Superstjerne for en dag hos Beauty House Oslo - KONKURRANSE

(i samarbeid med Beauty House Oslo)

Vi var i Oslo i forbindelse med Vixen Blog Awards. Dette var mitt første blogg arrangement og derfor viktig at jeg følte meg fin og vel. Noen dager før hadde jeg fått spørsmål om jeg kunne tenke meg å besøke jentene som jobber for Beauty House i Oslo og det hadde jeg selvfølgelig veldig lyst til! Jeg var utrolig heldig som ble stylet før arrangementet som skulle være på kvelden og når jeg gikk derfra følte jeg meg SÅ fin. Her er min tid hos Beauty House.

Det første vi gjorde når jeg kom var å sitte meg i en sminkestol foran ett stort sett med sminke fra FRØYA. Dette sminkemerket er det Norge har ventet lenge på. Ikke bare er det et norsk merke, men det er også utrolig lett å jobbe med og du får en utrolig fin look! Jeg var ekstra heldig som både ble sminket og fikk et lite kurs i hvordan man legger på sminke finest mulig.

Beauty House Oslo ligger på et hjørne i Frognerveien 44. De tilbyr styling, vippeextensions, akrylnegler, frisering, tannblekning, hudpleie, hårfjerning og mye mer! Jeg tok med Audun, min kjære fotograf for å få litt bilder fra selve prosessen.

Så mye spennende sminke! For meg, som ikke er så flink med sminke, var det ekstra spennende. For jeg så hvor fin jeg ble etter hvert og fikk lære meg triks. FRØYA er for nordisk hud og selv om jeg er blanding, så passet dette godt til meg. Jeg flasser ofte om vinteren og dette kan man se gjennom sminken, men ikke med sminken fra FRØYA.

Det jeg kanskje var mest fornøyd med, med sminken var brynene mine. De ble både nappet og tegnet.

Flotte og moderne lokaler! Når man sitter i de stolene der, så føler man seg litt som en superstjerne!

På slutten ordnet de håret mitt og det ble så fint! Jeg ble krøllet med rettetang og det var så fascinerende å se på! Jeg som vanligvis alltid går med hestehale følte meg så fin! Nå var jeg klar for kvelden :-) Om du vil ha time hos Beauty House Oslo kan du trykke HER. Hverdagsluksus på sitt beste!

"Som navnet tilsier er Beauty House et hus fylt av skjønnhet! Hos oss skal du kunne unne deg hverdagsluksus.

Vi utfører alle type skjønnhetsbehandlinger til en overkommelig pris. Vi kan tilby alt innen klassisk hudpleie, frisering, spa og medisinske behandlinger samt en rekke mer moderne behandlinger som instabrows, countour sminke, flateyelashextensions og mere til.

Velkommen til våre flotte lokaler i Frognerveien 44 for en fantastisk opplevelse innen skjønnhet & velvære!"

KONKURRANSE:

Vil du vinne en sminkeveiledning til 700 kr? Slik gjør du;

1. Følg Beautyhouseoslo på instagram

2. Søk opp martaaliseblog på instagram og kommenter "ja". så trekker jeg en heldig vinner på fredag!

Marta Alise

Liker

Kommentarer