superparet

Jeg minnes en gang for lenge siden hvor jeg alltid hadde en teit og stygg kommentar innpå bloggen og Audun alltid hadde en som skulle være det samme på hans facebook. Dette var ikke samme person, men de var i forhold. Damen på min blogg og mannen på Auduns facebook. Har dere hørt om noe så trist?

Jeg har lenge villet blogge om dette men har desverre ikke funnet noe kapasitet her på bloggen, men her kommer det og jeg synes det trengs å nevne her inne - selv hvor teit, smålig og latterlig det er.

Jeg kan ikke huske alle kommentarene men det var i denne kategorien: Når jeg blogget om at vi feks hadde vært på et annet hotell å badet, enn det vi bodde i, i utlandet (noe som er fullt lovlig) fikk jeg en kommentar om at vi var så kriminelle? Haha. Dette var damen i forholdet som skrev til oss her på bloggen. Når Audun skrev et innlegg om sin fortid så måtte mannen i forholdet ALLTID komme med negative kommentarer. Ikke konstruktive, for det tror jeg ikke de vet hva er. Heldigvis er det bare et google søk unna. Men det var i hvertfall slik de holdt på og jeg kan se det for meg. De to, i hver sin krok i sofaen, fredagskveld - gå løs på oss over nett, diskutere hvor mye de hatet oss osv. Noe så tåpelig. Virkelig et superpar! Det er så deilig å våkne hver dag, og vite at jeg ikke er sånn. At vi ikke er sånn.

Senere snakket vi om dette med felles bekjente - for det var jo alt for morsomt til å ikke nevne. Men da fikk vi beskjed om at de to hadde gått fra hverandre. Først da skjønte jeg hvor trist det hele var. Det kan jo ikke ha vært godt å se både på blogg og på facebook hvor utrolig bra forhold vi har, reisene våre og alt klisset vi ellers legger ut - når det ikke funker på egen hjemmebane. Så jeg klandrer de ikke, men jeg må si at det er en lettelse å trykke seg inn her uten at det er en slik teit kommentar liggende...

Og til slutt, det er virkelig en sannhet i at kjærligheten overvinner alt. For uten kjærlighet så står man bare igjen med hat.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Polliani
,
Sjalusi er en farlig greie! Stakkars de. Det er dem det er synd i, for de må ha et utrolig miserabelt liv!!
martaalise
martaalise,
Ja det er skummelt med sjalusi! Vet ikke om de var sjalu men ett eller annet var det..
nouw.com/martaalise