superjuice du kan lage selv

Onsdagsoppskrift is on! Hver gang jeg legger ut snapchat av at vi shotter juice så vil såååå mange ha oppskrift. Vet dere at de her smaker pyton eller? Haha :-) Neida, de er ikke ekle, men de er veldig sterke og av og til litt vonde å svelge om man ikke har vann tilgjengelig rett etterpå. Nesten som å shotte tequila på byen ;-) Bare at de her er supersunne og veldig bra for deg. Om noen skulle ha problemer med å gå på do, så gjør de her susen...

Egentlig skal vi ta en shot av hver juice, hver morgen, men siden de er så sterke så tar jeg en annen hver dag. Audun er mer hardcore, så han tar hver dag :-) Oppskrift legger med med under og husk å skaffe dere en juicemaskin. Jeg har denne.

gurkemeiejuice;

mix 2 ss gurkemeie, 4 dl vann, saften av 3 lime, 2 ts cayennepepper, 4 cm ingefær, 1 appelsin

gulrotjuice med ingefær:

mix 10 cm ingefær, 4 dl vann, saften av 2 sitroner, 1 hel chili, 5 gulrøtter og 1 appelsin

Sånn! Det var de to siste oppskriftene som vi har drukket siste måneden. Liker å skifte de ut hver gang og nedenfor legger jeg ved flere oppskrifter som dere kan prøve dere på :-) Jeg elsker virkelig å juice! Det er så gøy! Trodde aldri jeg skulle bruke juicemaskinen min så mye. TIPS; Om det blir for sterkt for deg, så kan du fylle på med litt ekstra vann. Det er blir forsatt effektivt og bra shot :-) Vi tar frem shotglassene og tar en av hver før frokost.

Andre juice-oppskrifter;

Vitaminbombe.

Granateplejuice.

Chilishot.

____________________________________________________________

Følg meg gjerne på facebook HER. Legger ut oppskrifter hver onsdag og søndag.

Marta Alise

Liker

Kommentarer