Superhelg

God morgen alle! Igjen hadde vi en fyllekule her i Risør. Begynte rolig med middag og vin og plutselig utviklet det seg til en skikkelig fest her hjemme. Senere dro vi ut og dansa av oss alkoholen. For dere som følger meg på snap, så fikk dere kanskje med dere at jeg tok en liten siesta rett før vi dro ut. Jeg klarte å knuse ett glass + å sovne når vorspielet var på sitt beste - typisk meg! Heldigvis var søte Anette og hjalp meg! Jeg har ingen antrekk fra i går, men jeg har antrekksbilder fra forrige lørdag når vi var ute i Risør. Har helt glemt å legge de ut, men passet jævlig bra siden jeg ikke var noe blogger i går. Synes det er vanskelig å kombinere kamera og alkohol, haha :-) Egentlig like greit, jeg så ut som en boms... Jeg rakk hverken å ordne håret, barbere meg og ikke hadde jeg tatt med noe fine klær hit. Jeg stod å lagde mat når folk allerede hadde ankommet trappegata, så dere kan tenke dere hvor høyt stressnivået var!

Hva har dere gjort i helgen?

Håper det er flere enn oss som har tatt det skikkelig ut. Vi kommer nok til å få smake på dette når vi kommer på trening på mandag. Det setter nok sine spor! Ellers kan jeg meddele at Risørs befolkning består av veldig sultne, litt sjarmerendes og veldig kåte gutter.. Så jenter, dere er hjertelig velkommen ned hit! Det er tydeligvis mangel på jenter her :-)

Så gøy at så mange av dere vil følge meg på instagram og snap! Tror jeg snart har doblet antallet på begge! Jeg prøver så godt jeg kan å tenke meg om før jeg legger noe ut på bloggen, mens på snap... Der er det helt uten filer, haha!

Følg meg gjerne på facebook for flere oppdateringer HER

Marta Alise

Liker

Kommentarer