superdigge coockies med sjokolade

God onsdag dere! I dag er tiden til A satt av til meg! Endelig! jeg har vært så langt nede i det siste fordi han har så mye å gjøre på sin kant, også har jeg ikke visst når han ble ferdig også har det bare blitt til at jeg har gått å ventet nesten. Hehe. Snakk om å være desperat! Men jeg føler tiden går så fort fremover og han skal nedover til Irak snart, så da vil jeg være mest mulig med han.

I går lagde jeg noen coockies til oss og selv om det ikke er helg, så tok vi ett par! De er kjempe gode og jeg håper dere vil prøve de neste gang dere skal bake. Har prøvd å gjøre de et hakke sunnere enn originaloppskriften, men det er bare til å legge på litt sukker om dere vil :-) jeg smaker ikke forskjell uansett hvor mye sukker det er, så jeg kuttet noen dl..

du trenger

5 dl hvetemel, 1 dl kakao, 3 egg, 100 gr mørk kokesjokolade, 130 gr smeltet smør, 0,5 dl sukker, 1 ts salt, 1 ts bakepulver, 3 ts vaniljesukker

slik gjør du

Sett ovnen på 175 grader. Smelt smøret og sett det til avkjøling på benken. I en bolle mikser du egg, sukker, vaniljesukker. Når smøret er ok temperatur kan du slenge den oppi bollen sammen med det andre. Mix godt til det blir en god og kremet konsistens. I en annen bolle blander du kakao, bakepulver, hvetemel og salt. Også blander du bollene sammen. Ta kakao-miksen i den andre bollen. Rør litt og litt inn til du får en fast og fin deig. Den skal være vanskelig å jobbe med, så det er kanskje best å gjøre det med hendene. Ta frem et stekebrett og lag til 20 cockies. Press de litt ned slik at de blir flate, men ikke helt syltynne. Knekk opp sjokoladen og fordel godt utover. Dess mer sjokolade, dess bedre, ikke sant? Hah :-)

Ta de ut etter 15 minutter i ovnen. De skal være litt sånn brownies inni. Seig og god! Server med ett glass melk og nyt :-)

___________________________________________________

For flere oppskrifter, sjekk ut "mat og trening"-kategorien.

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

mariasinverden
mariasinverden,
Kjempe flotte bilder! Coockiesene såg knallgode ut!
Håper dåke fekk ein fin dag sammen, er viktig å prioritere kvarandre 😊
nouw.com/mariasinverden
martaalise
martaalise,
Susanna,
Gaaaah MUMS 😃 hihi
oslofru.com
martaalise
martaalise,
S
,
De ser kjempegode ut! Setter veldig pris på sånne oppskrifter 😃 Tror du det går fint å bruke sukrin istedenfor sukker? Da kan man kanskje ha litt mer enn 0,5 dl også. Skal rett hjem å bake jeg nå, haha! Ha en fin dag skjønne deg <3
martaalise
martaalise,
:D Så bra S <3 kjekt å høre. Du må gjerne prøve!! Kom tilbake til meg om du gjør <3 vil gjerne høre!
nouw.com/martaalise
Turid
,
Er nok farlig gode disse. Og prioriter kjerligheten. 😊
martaalise
martaalise,
<3 ja de var sykt gode! Allerede spist opp!
nouw.com/martaalise
maylisee
maylisee,
Oh my 😉 Tror kanskje jeg må bake noen slike til helga!
nouw.com/maylisee