Superdag i Arendal

Denne dagen vil jeg kalle super for vi har fått gjort så mye. Jeg har mye på hjertet, så håper det ikke blir for mye tekst på dette innlegget.. Hehe 😚 Dagen i dag startet tidlig, vi shinet over hele leiligheten skikkelig grundig. Vi vasket bad, kjøkken og stuen fra topp til tå, ordnet sengen, tok klesvasken og ryddet. Etterpå spiste vi frokost før vi dro ut på en lang tur her i Arendal. Vi gikk i over en time og på slutten avsluttet vi med å hoppe i trapper. (Det er så tungt). Det er virkelig den beste måten å forbrenne fett på!! Det er jævlig der og da.. Men så er det så deilig etterpå! Audun er mye flinkere enn meg. Jeg har alltid noe å skylde på. I dag var det gnagsår på hælen, BEGGE hælene, haha. Men det ble noen runder på meg også altså...

Etter timene med trening dusjet vi og stakk ned til byen. Det er jo så kjedelig å være inne i dette været. Vi fant ut at vi ville spise lunch på restaurant med uteservering. Men etter 20 minutter måtte vi kapitulere og gå inn.. Det var for kaldt!

Det ble en cæsarsalat på meg og en skikkelig biff på Audun. Det var litt pining å ikke kunne bestille en ordentlig biff med masse potetbåter, men jeg er glad jeg overlevde det restaurantbesøket med verdigheten i behold, 😂👏 Jeg har tross alt brettet ut på bloggen at jeg skal være supersunn fra nå av, haha..

Husker dere jeg blogget om kompisen til Audun som det ikke gikk bra med? Han var/er skikkelig alkoholiker og kunne ligge i flere uker på sofaen uten å reise seg.. Han har faen meg kommet seg opp og vært hjemme hos oss tre dager på rad nå.👏😱 Jeg har laget frokost til oss og Audun har gått turer med han. Det skal så lite til - så lenge de vil samarbeide! Bare en liten frokost og litt tv-titting med litt snakking på en time setter de SÅ pris på! Audun ser på dette som en stor seier og vi håper det varer! Nå har han holdt seg unna alkohol i en uke, men bare det at han har kommet seg ut, dusjet og kan snakke er jo 1000 poeng i boken!

Veldig stor respons på diett greiene mine og jeg lover å dele mer med dere. På snapchat deler jeg hvert eneste måltid. Men jeg har dokumentert alt jeg har spist i dag, så kan legge ut en typisk dag i dietten i morgen 😘 Den er veldig enkel..

I kveld har vi hatt besøk av svigers. Vi hadde gresk aften med treretters og det var så koselig. Tiden gikk litt for fort, for plutselig var klokken halv ti. De fikk en liten feriegave fra Thailand også viste vi de alle bildene vi hadde tatt. Det er alltid kjekt med besøk fra svigers og nå var det veldig lenge siden sist synes jeg... ❤

Nå sitter vi å ser på Senkveld. Flere? 😃 Om dere vil se Audun snorke må dere legge meg til på snapchat: martalise - han ligger nemlig her ved siden av meg og sove-grynter.. Haha!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Beate Nilsen
,
Haha legger deg til på snapshot nå
martaalise
martaalise,
Helene
,
For en utrolig givende dag😊 Deilig og komme seg ut når det først er så fint vær. Så utrolig bra å høre om han kompisen til Audun, håper virkelig det holder seg mot den positive veien. Jeg synest du er så flink til å være sunn😊 Igår så var vi på 50 shades of Hansen på Kilden, han var bare helt fantastisk😂
martaalise
martaalise,
Jeg også! Hva er det for noe? 50 shades??
nouw.com/martaalise