sunn sjokolademousse

God søndag dere! Jeg hadde egentlig tenkt til å vise dere en videoblogg med matoppskrift i dag, men den tar jeg neste søndag, for i dag skal jeg legge ut en annen videoblogg. Så måtte velge mellom de to, blir litt mye med to videoblogger på en dag, ikke sant?

Men nå tenkte jeg å tipse dere om noe supergodt! Denne desserten MÅ dere prøve! Så god og fyldig, men samtidig veldig sunn og mettende! Den er også mektig om jeg skal beskrive den litt ekstra! Passer perfekt som en "treat" midt i uken. Om dere har lyst til å prøve denne er oppskriften nedenfor;

INGREDIENSER

1 stor boks cottage cheese, 2 ss kakao, 2 ss sukrin gold, 1 ss sukrin melis

MIX

alt dette mixes godt med en stavmikser. Husk å kontroller etterpå om du har fått skvist alle klumpene i cottage cheesen.

Denne oppskriften gir ca 4 små porsoner eller 2 store. Jeg liker å fordele den på to kvelder i hvertfall, mens Audun tar sin med en gang ;-) Haha! Stikk gjerne innom etterpå! Videobloggen vi legger ut er supermorsom! Dere som abonnerer på kanalen min kan allerede se den nå ;-)

___________________________________________________________________________________________________________________________________

For flere oppskrifter trykk på "mat og trening".

Marta Alise

Liker