Sunn og enkel snacks til uken

God morgen! I dag kommer svigers til Bergen og jeg gleder meg sånn! De skal få se byen min og huset jeg er oppvokst i, det blir stas. Til middag skal vi lage Paella, spansk tortilla, chorizo og tilbehør. Så det blir en spansk aften her, haha :-) Og jeg skal assistere mamma slik at jeg kan lære meg det 100 % og videre ta det inn på bloggen.. Woho!

Jeg deler jo oppskrifter hver søndag og det er kanskje litt sjeldent i følge noen, men jeg har også en innpå her som ikke mener jeg bør dele oppskrifter siden jeg ikke er kokk. Haha. Vet ikke om det er seriøst, men hun har sagt det mer enn 5 ganger nå. Så jeg forsetter... Her er mine beste snacks alternativer til uken og sommeren generelt! Det er mine favoritt blant alt jeg har delt de siste mnd. Ikke bare fordi de er friske og sommerlige, men de er så enkel å lage! Jeg har lagt ved link under hver rett slik at dere kan lage det om dere vil :-)

​Nå er det tid for å stelle seg for vi skal hente svigers i byen kl 12. Jeg skal også rekke å hjelpe mamma med tortillaen. Skal huske å ta bilder steg for steg slik at jeg kan dele oppskriften på søndag :-) Blogges senere idag!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

idsn
idsn,
nammm her var det masse som fristet! jeg MÅ prøve å lage en chiapudding en dag altså 😃
nouw.com/idsn
martaalise
martaalise,
Takk <3 😃 chiapudding er drit godt!
nouw.com/martaalise
helene
helene,
Naaam alt fristet <3 Men jeg prøvde og lage med kokosmelk en gang, å det var IKKe godt, vet ikke om jeg gjorde noe feil men kokosmelken så ikke ut som den du har på bildet 😟
martaalise
martaalise,
Husket du honning? :-O Må ha noe søtt! Hvordan så det ut hos deg da? Hadde du kanskje for lite chiaseeds i?
nouw.com/martaalise
IP: 82.99.3.229