Summerparty

God morgen fra en veldig sliten kropp. Føler jeg aldri lærer for jeg blir like dårlig hver gang.. Og dette kommer fra en som kun har drukket noen cider. Ble noen shots på byen da men.. Og noen drinker, haha :-) Men det begynner å gå over nå. Vi ble nemlig satt i arbeid rett etter frokost og av erfaring er mat + bevegelse den perfekte komboen for fyllesyken :-) Er dere enig? Nå skal jeg fortelle dere om dagen vår i går:

Vi feiret lillesøsteren min Melisa, som har kommet hjem etter ett år i USA + at meg og stefaren min hadde bursdag på fredag. Så ble sånn trippelfeiring og vi var 35 stk til bords! Mamma laget til så masse god mat, Audun og Ole grillet også pyntet vi masse i hagen. For å få plass til alle måtte stefaren min fikse mange bord og stoler. Melisa hadde jo også invitert sin jentegjeng.

Grillmesterene 

Maiskolber med kryddersmør, indrefilet, salat, potetbåter, fetaost, oliven, entrecote, tomater med balsamico-blanding, sommerkoteletter, hjemmelagede rundstykker og hvitløkssmør, ostepølse, krydderpølser, asparges med serranoskinke, barbecue ribs, bearnaise saus, potetsalat, pepperbiff.

Ei lita selfie på do.... 😂
Nydelig lillesøster nr 2: Mariela 20 år

Nydelig lillesøster nr 3: Melisa 17 år.

Dette er mine to stesøstre Christina og Catharina. Sjekk bloggen deres! Kommenter gjerne at de må blogge mer! Hadde det så gøy med de i går, men det så dere kanskje på snapchat, haha! Håper på flere sånne lørdager.
Audun, meg, Ole, Mariela, Melisa laget en sang til Andreas, stefaren min dagen før.. Den fremførte vi på nytt i går foran alle og fikk med oss begge stesøstrene også. Ble veldig vellykket og morsomt!
Vi spilte beerpong på kjøkkenet. Oss mot guttene.. Hvem tror dere vant? For å si det sånn; jeg taper aldri!
Her stod vi, å sang til Andreas. Jeg var litt brisen, men gikk bedre enn dagen før, haha :-)
​Etter grillfesten i går stakk vi på byen og jeg har ikke vært ut på byen i Bergen på mange, mange år. Traff noen kjente og det var så koselig! Følte meg litt mer hjemme da.. Burde kanskje bli flinkere til å gå ut på byen når jeg er i Bergen.. 😃👏

Marta Alise

Liker

Kommentarer

saraflaaen
saraflaaen,
Så ut som en veldig koselig kveld!
nouw.com/saraflaaen
martaalise
martaalise,
Det var det 😃
nouw.com/martaalise
bloggcath@gmail.com
,
Sjuuuuuuuuhuuukt fint bilde av Mariela! ...resten og daa
martaalise
martaalise,
Kine
,
Vi så dere på zaccen i går 😍 ville komme bort men dere stod bare å klina. Hahaha
martaalise
martaalise,
Helene
,
Den maten så utrolig god ut! håper dere koste dere 😊 veldig fine bilder, er det med det nye kameraet?
martaalise
martaalise,
Ja det er det 😃 <3
nouw.com/martaalise
Karen
,
Shitt du har pene søstre!!! KARDASHIAN 💕💕💕
martaalise
martaalise,
haha, mange som har sagt det :-O
nouw.com/martaalise