summerdays - Moysand

i love summer

Hei igjen dere! Likte dere tingene jeg har fått i leiligheten? :-) Jeg er så fornøyd! Stirrer på det hele tiden :-) I morgen skal jeg få tatt bilder av klærne! En av de tingene jeg fikk var det dongeriskjørtet over! Det kan du finne her.

I går hadde vi en sykt koselig dag på Moysand. Vi var der alt for kort, kunne lett vært der til langt på kveld, for det er såååå fint der! Vi solte oss, spilte volleyball og koste oss skikkelig i solen! Vi var en liten gjeng og jeg badet for første gang i år! Har ikke badet i sjøen før nå! Ikke en gang i Spania! Litt i Barcelona da, men ikke hele meg! Men det var utrolig deilig! Jeg var helt gjennomsvett av volleyballen, så et dypp var helt på sin plass!

Fineste Therese jeg noengang har kjent! Hun dro i går og blir vekke alt for leeeeeeeenge! Neida, hun kommer snart tilbake. Men kjente en liten sorg for at hun skulle på ferie! Heldigvis har jeg lagt litt planer til hun kommer hjem igjen <3 "Mamma og Marta" <3
På kvelden dro jeg til Froland for en skikkelig kosekveld hos Camilla! Vi bestilte pizza og så på dokumentaren "Captive for 18 years the Jaycee Lee story" - sykt spennende! Den finner dere på Netflix og er superbra! Veldig kort, men man får vite alt man trenger og den holder oppe spenningen. En utrolig tragisk historie... Stakkars hun jenten :-(

I dag har jeg en skikkelig "inne-dag". Fryder meg over at det ikke er sol, for da får jeg gjort det jeg har utsatt i mange dager. Får så vondt inni meg når det er sol ute, også blir jeg inne, så nå er jeg inne med god samvittighet! Er det sol der dere bor? :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Jeanette
,
Lekre bilder. 😊 ha det supert resten av søndagen, og sov godt når den tid kommer.😍 mange store klemmer fra meg
martaalise
martaalise,
Store klemmer tilbake Jeanette <3
nouw.com/martaalise
FruLea
FruLea,
Kjempe fine bilder og lekkert antrekk 😊 Ha en fin kveld videre 😊
nouw.com/frulea