sukkerfrie eplemuffins

- serveringsbrettet finner dere her -

Hei dere! Litt sen oppdatering i dag. Jeg har pakket, ryddet og bakt litt. Jeg fikk en del epler fra svigers, så da tenkte jeg at jeg måtte lage noe godt og sunt ut av de :-) Det er lenge siden jeg har delt en skikkelig høst-oppskrift. Så dette blir årets første! Håper dere vil prøve. Den er fri for sukker og hvetemel :-)

du trenger:

2 dl creme fraiche, 2 store epler, 2 ss sukrin gold, 4 dl hvetemel, 2 ss kanel, 1 ts salt, 1 ss agavesirup, 2 ss kokosolje, 3 egg, 2 ts bakepulver, 1 vaniljestang,

slik gjør du:

Sett ovnen på 175 grader. Skjær eplebitene i små biter. I en bolle heller du oppi eplene sammen med resten av ingrediensene. Rør godt og fordel det på muffinsformer. La det stå i 30 minutter i ovnen. Etter 10 minutter på benken er de klar for servering :-)

Voíla! Superenkelt og godt! De kan fryses ned og brukes i matpakken :-) Nå skal jeg opp til svigers for vi skal skrive litt på Auduns blogg. Det er så mange innlegg at jeg MÅ få hjelp, haha :-) Håper dere stikker innom der senere i dag. Må nok oppdatere den bloggen flere ganger om dagen for å komme á jour!

_______________________________________________________________________________________________

følg meg gjerne på snapchat: martalise


(innlegget inneholder adlinks)

Marta Alise

Liker

Kommentarer