stuen - før og etter -

SE HVOR FINT DET BLE! På lørdag hentet jeg mitt nye teppe og se hvor stor forskjell det er! Har ikke ord på hvor fornøyd jeg er! Det teppet vi hadde, er ikke gammelt, men vi har aldri likt det, for det har vært for lite. Nå har vi ett teppe som går ordentlig ut på sidene og som stopper lengre ut! Jeg elsker det. Følte helheten i stuen ble en helt annen. Til og med sofaen ser finere ut nå :-) Audun har mast om at vi må skifte ut teppe så lenge! Synd han ikke får se det med sine egne øyne, men jeg skal printe ut bilde å vise til han. Da blir han glad! Han sa fra første stund at vi måtte ha større teppe, men jeg tenkte vi aldri kom til å finne ett med et slikt mønster ett annet sted. Men endelig! Det er også supermykt og skikkelig kvalitetsteppe!

Om noen vil ha lik; jeg har det største, 200x290 :-) i hvit/grå og det finner du HER

MY LIVINGROOM...

Tok litt flere bilder slik at dere skulle få se hvordan resten av stuen ser ut. Den er ganske lik som før, men har endret litt på pynten :-) Klarer ikke å velge om jeg skal kjøre sølv eller gull-detaljer her inne. Elsker jo begge to også har jeg så mye fint i begge fargene..

I dag er jeg i byen! Mye som skjer med konsert og konkurranser.. Så dette innlegget er forehåndsskrevet for jeg ville oppdatere litt hyppig i dag. Senere i dag skal jeg på Moysand også hjem til svigers. Skjer også noe i byen i kveld, så jeg tror jeg skal ned igjen da :-) Håper dere koser dere i solen!

___________________________________________________________________________________________

følg meg gjerne ut på snapchat: martalise


(INNLEGGET INNEHOLDER ANNONSELINKER)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Så lekkert så lekkert. Virkelig et koselig hjem dere har skapt. 😊
martaalise
martaalise,
Takk Turid 😃 Trives veldig her!
nouw.com/martaalise
M
,
Hei Marta! Den røde kjolen du har hatt på deg på snapchat, hvor er den fra? Den var så fin på deg 😊 Håper du har en fin dag og kveld!
martaalise
martaalise,
Hei M! Morsom epost du har, om den er ekte? Haha! Den røde kjolen er fra Kappahl! Ha en fin dag 😊
nouw.com/martaalise
Marina
,
Kjempe fint ble det 😀 Hvor er speilet fra?? 😀
martaalise
martaalise,
Speilet er fra IKEA 😊 Mongstad mener jeg det heter 😊
nouw.com/martaalise
Josefine
,
Hvor har du kjøpt stuebordet?:)
martaalise
martaalise,
Hei Josefine! Det er kjøpt på Skeidar for noen år siden 😊
nouw.com/martaalise