stripe`s in the sun

Happy saturday!

Hei dere! Nyter dere helgen? Her har vi hatt en skikkelig sporty-lørdag med masse trening og ikveld skal vi slappe av og spille Super Mario. Audun er litt småsyk enda, men jeg har ristet det av meg. Ikke ofte jeg forblir frisk mens Audun er syk. Pleier å være omvendt, men mitt immunforsvar har visst blitt bedre. Husker dere hvor syk jeg var i november når jeg var i Sør-Afrika? Vi trodde at Audun skulle bli like syk og legen ga han til og med noen piller for at han ikke skulle bli syk, men han overlevde han, - UTEN å ta de pillene. Audun hater piller, han tar ikke en paracet en gang. Men nok om det :-)

I dag ville jeg vise dere en ny outfit som blir skikkelig fint nå som snøen har planer om å dra bort og solen komme mer frem ;-) Det er så deilig å få inn litt nye vårklær i garderoben!

30 % på sko og 20 % på jakker

Denne boyfriend dongeribuksen har jeg siklet på lenge og endelig ble den min. Nå har jeg hatt den i snart 2 uker og jeg har brukt den til både kosebukse her hjemme og ute når jeg skal gå litt casual. Veldig greit å ha andre bukser enn kun de stramme typiske dongeribuksene. De her er så stilige!

Jeg har også blitt helt forelsket i jakken. Den er superbillig og supergod å ha på seg! Den er veldig tynn, så akkurat nå blir den for kald men jeg skal ta den med til Spania for den er perfekt til å slenge over en kjole.
For å se flere vårnyheter i garderoben min, kan dere trykke HER, HER, HER og HER.

______________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer