St.hans bordet vårt

Hei og hå! Endelig en liten oppdatering på "interiør"-kategorien. Den har stått litt stille synes jeg.. St.hans bordet vårt er veldig enkelt, men synes det var veldig fint og koselig likevel. Absolutt bloggverdig - og ja, det er ett ord, hahah :-) I hvertfall i min ordbok!

Dere ser kanskje at det ikke er hjemme hos oss? Vi har det fint, men ikke så fint. Dette er hjemme hos mamma og vi har akkurat dratt derfra faktisk. Her har vi sittet å spist deilig middag som mamma har stått på å laget i hele dag mens vi har vært i Bergen sentrum med svigers.

Som jeg fortalte kom svigers innom Bergen i dag for det var siste stoppet før de skal hjem igjen fra cruise. Det passet jo så bra siden vi var her! Mamma laget Paella, spansk omelett, rundstykker og hvitløkssmør +++++. Det var så godt! Visste dere at Paella er min favorittrett? 😃

Spansk aften

Så her ble det en ordentlig spansk aften i dag og det var herlig! En liten smak av en muligens sydentur i sommer :-) Jeg tok forresten bilder mens mamma laget omelett slik at jeg kan legge den ut på søndag til søndagsoppskrift-spalten min.

Mammas rundstykker: 

1 l hvetemel, 3 ss olje, 1 toppet ts salt, 1 ss sukker, 1 pose med tørrgjær, 5 dl lunkent (++) vann. 

Bland det tørre før du tilsetter vann og olje. Når alt er ferdig blandet spe på med mel så deigen ikke blir klistret. Heving i 40 min på et lunt sted. Rull ut til boller og etterhev i 30 min. Stekes på en oppvarmet ovn på 225 grader i 12 min.

Søte Chanel som endelig er hjemme! Vi har savnet henne sååå masse!

Nå er vi godt på vei mot Arendal. Vi har kjørt i litt over en time og har 7 igjen - om vi er heldig. Så det blir ikke noe mer feiring på oss, men vi har hatt en nydelig fin dag sammen med begge familiene! Jeg har koblet internett til pcen så jeg skal sitte å chille med blogging og besvare mail. Håper dere koser dere masse i dag og feirer hele kvelden med bål og god mat sammen med familie og venner! ❤😘

Marta Alise

Liker

Kommentarer

helene
,
Så utrolig godt ut 😊 Været er ikke til å skryte av så det blir ikke ut å se på bål i år
martaalise
martaalise,
nei, vi så ingen bål på veien i går vi :-O Trodde vi skulle få se mange, men neida...
nouw.com/martaalise
Tinamunimakeup
Tinamunimakeup,
Åå så koselig 😊
nouw.com/tinamunimakeup
martaalise
martaalise,
elinehu
elinehu,
Fantastisk!
nouw.com/elinehu
martaalise
martaalise,