STAVANGER PÅ 48 TIMER

God kveld dere. Litt rart når jeg la inn bildene, for plutselig ble det publisert. Sikkert rart for dere som var innpå. Jeg legger jo aldri ut noe uten å legge ved litt tekst :-) Men her kommer den endelig.

Nå er vi hjemme fra en liten helg i Stavanger og vi har hatt det ganske fint. Det er en nydelig by som jeg ikke har besøkt på mange, mange år. Vi bodde midt i sentrum og var ute hele tiden. Været var ikke alltid på vår side, men vi ga faen :-) Hehe.

Vi startet med å dra fra Arendal på fredag og da hadde vi ikke tiden på vår side. Vi hadde et foredrag i Stavanger 1930 og det så ut som vi skulle rekke det akkurat ikke. Heldigvis var de litt treige med å komme i gang, så det gjorde ingenting at vi kom 1925. Fjofff! Til 3 års dagen vår i mars ga jeg Audun to billetter til et foredrag med Javier Peña og Steve Murphy. De var DEA-agentene som jaktet på Escobar i alle år. De er på turne og skulle innom blant annet Stavanger og Oslo. Og siden vi er litt lei av Oslo, så valgte jeg Stavanger :-) Jeg fikk også hotell gratis! Så synes det ble en sykt fin og god gave. Audun kunne mye av foredraget da, og vi kunne ønske begge to at de gikk litt mer i dybden. Men men. Vi koste oss veldig.
På lørdagen stod vi opp tidlig for å spise deilig hotellfrokost før vi gikk ut en vandring. Audun møtte en kompis i noen timer også dro vi videre til en venninne av meg fra studiene som bor der nå. Det var sykt koselig å se henne igjen. Hun har blitt mamma og jeg fikk endelig møte denne herlige skjønne skapningen. Var Audun som ble mest populær da, men hun gråt når vi skulle dra.. Haha. Så skjønn! Tenk at noen kan bli lei seg over at vi skal dra... Jeg vil og ha sånn <3
Disse bildene er fra Fargegata i Stavanger. En gate som absolutt er verdt å besøke! Minnet litt om Boca i Buenos Aires. Alle husene er malt med flere spreke farger. Var så gøy å gå å se der! Kan ikke tro at jeg har vært i Stavanger uten å besøke denne gaten. Så stilig!

Jeg har ikke noe bilder fra kvelden. Men etter besøk hos venninnen min, dro vi ut i Stavanger. Et utrolig bra uteliv med sykt mange brae utesteder. Møtte flere av blogglesere i Stavanger og det var kjempegøy! :-) Så søte!

Jeg hadde veldig lyst til å oppdatere bloggen litt mer i helgen men jeg støtet på et skikkelig problem med bildefilene i går. Mange av dere så det sikkert på snapchat, men ingen har vært borti det før. De fleste tenkte at de var ødelagt. Men heldigvis klarte jeg å ta de innpå et program på en annen pc. Fjooff! Var redd jeg måtte oppdatere bloggen i kveld uten bilder. Det hadde ikke gått. Jeg ligger også langt bak mtp video og oppskrift. Søndag er jo dagen for det.. Men jeg får heller lure innleggene ut i morgen ;-)
Nå skal jeg pakke ut, redigere video og svare dere på kommentarer. Sender dere klemmer og håper dere har det bra <3

__________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Silje annette
,
Heia 😍 såg ut som dåkker hadde en skikkelig fin hælg 😊 har bodd i Stavanger, på Hillevåg, d e en fin by men dæven kor d rægne dær. Jore vært faill d når æ bodde dær 😊 føle mæ litt som en stalker når æ e innom bloggen din og lægg ijæn kommentar 😂😂 pluss at æ følg dæ på snap 😂😂 men æ like som sagt så godt å læse bloggen din, æ syns dein e et frisk pust i bloggverden. E så lei av bloggere som reklamere for d ene og d andre heile tia. Aille skal læse dein samme boka og bruke samme barberingsutstyr 😂 du e så rå på å variere, på bilda, på personlig nivå, på "upersonlig" nivå, oppskrifte på ailt mulig rart, reisa, interiør, diy,og at du e ekte. Æ må nu åsså si at æ syns du å Audun e et hærli par. Dåkker e vanlige mennesker som har opp og nedtura som aille andre. Sånn e jo livet for aille 😊 har plutselig fått litt mere tid for mæ sjøl nu når lille jeinta mi sover mere på kvelden så kain kommentere hær😊
martaalise
martaalise,
Herregud for en fin kommentar! Ble så glad ❤️❤️❤️❤️❤️ Du er herlig! Og nei, stalker? Aldri!
nouw.com/martaalise
Malin
,
Signerer Silje Anette!
norenida
norenida,
Turid
,
Supert at dere har hatt en fin tur sammen. Og så flotte bilder, den gaten burde være noe til ettertanke for andre byer. 😊
Anny
,
Silje Annette: jeg bor i Stavanger, og vi har ikke hatt mye regn altså. Det er Bergen det regner mest, bare spør Marta😂
Victoria,
Veldig fine bilder! Ser kjempe koselig ut 😊
viccctoria.blogg.no/
Silje annette
,
😂d rægna nu i vært faill mye dær dæm to åran æ bodde dær. Men d va mæst om høsten,vinteren og våren d rægna 😂😍