Starten på forelskelsen

Når jeg tenker meg tilbake på forrige mars så blir jeg så lykkelig og rørt. Det var måneden meg og Audun møttes. Vi møttes første mars og ble veldig gode venner og kjærester fra dag en. Vi gikk ut å spiste på Big Horn i Torggata i Oslo og skulle møtes klokken 20.00. Jeg kom en halvtime før for jeg var så redd for å bli svett eller at jeg skulle ha ett eller annet i trynet om jeg stresset med å komme i tide. Han kom ti minutter senere. Kanskje han tenkte det samme? Haha.

Jeg husker middagen var veldig fin og jeg ville gjerne at han skulle bli med meg ut på byen etterpå, men Audun var litt skeptisk til det. Han hadde egentlig andre planer. Men jeg fikk viljen min og han ble med meg hjem å vi vorset litt med drinker og tequila. Jeg husker at jeg ville egentlig bli i leiligheten bare å være med han men jeg turte ikke å si det og holdt meg heller til planen om å gå ut på byen.

Vi gikk å leide i byen midt på natten, lo og tullet. Herregud så fin han var, tenkte jeg. Han tok meg med storm, jeg undervurderte han litt før jeg møtte han. Han var dobbelt så fin som jeg husket og trodde. Han var skinnet, sjarmerende og snille øyne, muskuløs, veldig fint kledd og luktet så innmari godt. Han er definisjonen på hvordan en mann skal se ut! Så mye perfeksjon på ett menneske hadde jeg ikke sett før. Dessuten var han veldig morsom og veldig opptatt av meg.

Den natten ble han hos meg, og neste dag drog han ikke før sent på dagen. Jeg følte at vi kom til å sees igjen og jeg synes ikke at det var kjekt når han drog. Leiligheten ble så tom. Vi hadde brukt hele dagen derpå i sofaen med godteri, film og mye klining. Jeg sov på fanget hans og han strøk meg lett over ryggen. Han fikk meg til å føle meg så bra og jeg følte meg trygg fra første sekund. Han ga veldig mye av seg selv og jeg merket at jeg falt pladask allerede første dagen. Jeg måtte se han igjen.

Uken etter kom han flere dager, selvom han bodde i Arendal tok han turen og ble over en dag, også reiste han tilbake. Fredagen samme uke hadde jeg skoleball og avtalte at jeg skulle komme meg til Arendal med buss neste morgen. Bakfull og jævlig våknet jeg hos Alexandra, en venninne fra skolen. Jeg stormet ut døren klokken ti om morgenen og kom meg hjem å dusjet, pakket, tok bussen til sentrum og hev meg på bussen til Arendal. Herregud, så jævlig det var. Jeg ringte mamma og fortalte dette og hun var helt uenig at jeg skulle dra dit for å treffe en fyr jeg omtrent ikke kjente, også dagen etter ballet når jeg følte meg så dårlig og kvalm. Men nei, aldri om jeg ble hjemme, JEG SKULLE TIL ARENDAL!

Dagene i Arendal var veldig fine og vi fant mer og mer ut at det var oss to. Ingen andre. Dagen jeg skulle hjem fra Arendal grudde jeg meg til hele tiden. Jeg ville ikke hjem. Heldigvis kom Audun til Oslo dagen etter at jeg hadde kommet hjem og ble der uke etter uke. Man kan trygt si at fra første mars har vi bodd sammen. Vi har hatt 20 dager fra hverandre siden vi møttes, og det er sånn jeg liker det. Intens og herlig. Jeg er avhengig av han og det ble jeg etter dag en.

For meg ble Audun en revolusjon i livet mitt. Jeg kom meg vekk fra festingen og det studentlivet jeg innerst inne var lei av. Audun tok meg med på andre ting og vi gjorde og opplevde ting som jeg ellers aldri hadde gjort uten han. Han lærte meg så mye om livet og jeg følte jeg ble satt pris på, noe jeg ikke hadde følt på lenge. Mars 2014 kommer alltid til å være veldig spesielt for meg, for det var måneden jeg ble forelsket, måneden livet mitt ble snudd opp ned på en veldig positiv måte selvfølgelig og måneden jeg ble så sinnssykt lykkelig. Det tok ikke mange uker før jeg følte at; han her, elsker jeg. Han er definisjon på kjærlighet, varme og vennskap.

Det som var litt spesielt med oss var at vi snakket ikke så mye om at vi var kjærester og ingen planer hadde vi heller. Vi visste bare en ting; vi ville bare være sammen.

Dette er det første bildet av oss sammen. Det ble tatt dagen etter vi møttes i sofaen mens vi lå å koste. Audun visste ikke at bildet ble tatt. Jeg tok bilde for å vise venninnene mine hvem jeg var med.

Uten deg, er det ingen meg ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer